Haber

Trending:


Oltu’da yollar yeniden asfaltlanıyor

Erzurum’un Oltu ilçesinde geçtiğimiz yıl yapılan asfalt çalışmasının ardından ortaya çıkan sorunlar nedeniyle yollar yeniden asfaltlanıyor.


Lego ve Formula 1 işbirliği tam gaz ilerliyor!

Yeni setler yolda!


Tekere dolanan elbise kazayı beraberinde getirdi

Bilecik'te seyir halindeki motorlu bisiklet, arka tekerliğine elbisenin dolanması üzerine devrildi.


Kazada şans eseri burnu bile kanamadı

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan kamyonun refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.


Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı kamerada

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, yolda savrulup refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Bursa'da Otomobil Devrildi, 2 Yaralı

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil, park halindeki araçlara çarpıp devrildi; 2 kişi yaralandı.


Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı

Bursa'nın İznik ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, zeytin ağaçlarını biçti. Hurdaya dönen araçtan sağ kurtulan şoför, hastaneye kaldırıldı.


İtalya hükûmeti, Stellantis ve Mercedes'e verdiği desteği kesiyor

Batarya tesislerine verilecek destek kesiliyor.


Kocaeli'de Otomobil Çarpan Adam Hayatını Kaybetti

100 metre kala yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Yunus Kamber yaşamını yitirdi.


Yerli kamikaze dronu AZAT göreve hazır

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ve seri üretim aşamasına gelen FPV kamikaze dron AZAT, saha testiyle 4 ülkeden heyetlerin karşısına çıktı.


Avrupa otomobil pazarı, ağustos ayında %16.5 küçüldü!

Elektrikliler popülerliğini kaybediyor.


Mehmet Fatih Kacır: Türkiye Avrupa’nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin otomotiv üretiminin yıllık 357 binden 1 milyon 468 bine yükseldiğini; Türkiye, Avrupa’nın üçüncü büyük otomobil üreticisi olduğunu bildirdi.


FIA, F1'den televizyon yayınlarında küfürlü konuşmayı sınırlamasını istiyor!

Motorsport.com'un haberine göre FIA, Formula 1 Yönetiminden F1'in televizyondaki küfürlü dil kullanımını en aza indirmesini istedi.


Tokat’ta uçuruma yuvarlanan araç ağaca çarparak durdu

Tokat'ta 15 metrelik uçurumdan yuvarlanan panelvan araç, ağaca çarparak durdu ve facia kıl payı atlatıldı.


Durdurmak istediği motosikletlinin ezdiği polis taburcu oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ters yönden seyreden motosiklet sürücüsünü durdurmak isterken yaraladığı polis memuru taburcu oldu. Ehliyetsiz sürücü ise tutuklandı.


Elektrikli araçlarda tehdit var mı?

Elektrikli araçlarda tehdit var mı? Lübnanda üst üst iki gün boyunca gerçekleşen siber saldırılar tüm dünyayı şoke etti. Söz konusu saldırılarda çağrı cihazları ve telsizlerin uzaktan patlatılması, günlük hayatta kullanılan birçok elektronik alette de şüphe yarattı. Bu cihazlardan biri de gittikçe yaygınlaşan elektrikli otomobiller. Lübnandaki sald...


“Dur” ihtarına uymayan motosikletli ile polis arasına kovalamaca yaşandı

İstanbul Beylikdüzü’ne denetim sırasında "dur" ihtarına uymayıp kaçan motosikletli ve polis arasında kovalamaca yaşandı. Yakalanan sürücüye çeşitli suçlardan toplam 73 bin 799 TL uygulandı.


Petrol Ofisi Madeni Yağlar Lubricant Expo’da ilgi gördü

Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarının önde gelen firmalarından Petrol Ofisi Madeni Yağlar, 17-19 Eylül'de Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen ve dünya genelinden birçok madeni yağ markasını bir araya getiren Lubricant Expo'da geniş ürün portföyünü ve yenilikçi çözümlerini 3. kez sergiledi.


ABde otomobil satışları üç yılın en düşüğünde

ABde otomobil satışları üç yılın en düşüğünde Avrupa otomotiv endüstrisi kuruluşunun Perşembe günü yayınladığı verilere göre, Avrupa Birliğindeki yeni otomobil satışları, büyük pazarlar Almanya, Fransa ve İtalyadaki çift haneli kayıplar nedeniyle Ağustos ayında yüzde 18,3 düşerek üç yılın en düşük seviyesine geriledi. Avrupa Otomobil Üreticileri Bi...


Culpa tuya Fragman VCRH


İlk ve son dersi! Melike öğretmenin kahreden ölümü

Aydın'a diplomasını almak için giderken geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan 25 yaşındaki öğretmen adayının 13 gün süren yaşam mücadelesinin ardından beyin ölümü gerçekleşti. Genç öğretmenin, ailesinin aldığı örnek bir kararla organları bağışlanarak 4 hastaya umut oldu. Melike Esen'in Manavgat'ta özel bir dershanede Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak göreve başlayabilmek için Aydın'da mezun olduğu üniversiteden diplomasını almak için yola...


Audi fabrikasına Çinli talip

Audi'nin Brüksel'de yer alan ve yakın zamanda kapanması söz konusu olan fabrikasına Çin elektrikli otomobil firması NIO talip oldu.


Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 2 otomobile çarptı

Çorum'un Osmancık ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 2 otomobile çarptı.


Kia, elektrikli bir Stinger GT geliştiriyor olabilir

Elektrikli bir spor sedan üzerinde çalışılıyor.


Adana'da petrol heyecanı yaşanıyor! Son aşama için düğmeye basıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde petrol arama çalışmaları çerçevesinde 3. kez sondaj çalışması başlatıldı.


İlk defa düzenlenen insansız deniz aracı yarışması başladı

TEKNOFEST kapsamında Türkiye'de ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek olan İnsansız Deniz Aracı Final Yarışması, Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı. Yarışların ilk gününde teknik kontrolleri geçen takımların 3 gün süre içerisinde denizde verilen görevleri manuel ve otonom şeklinde yerine getireceği belirtildi.


Hakkari’de hafif ticari araç takla attı: 2’si çocuk 4 yaralı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de yolun kaygan olmasından dolayı kontrolden çıkan aracın takla atması sonucu 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.


Gölbaşı’nda huzur uygulaması yapıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde huzur uygulamasında motosiklet ve araçlar kontrol edildi.


Site otoparkında casusluk silahları

FERİT ZENGİN / Haber Merkezi - Geçen temmuz ayında bir ihbar üzerine harekete geçen polis, Beylikdüzü’nde gittiği sitenin otoparkında poşet içerisinde gizli bir bölmeye yerleştirilmiş silahlar buldu. Çalışma başlatan ekipler, silahları saklayan şüphelinin S.B. olduğunu tespit etti. Polis, S.B. ve silahları taşımada görev 7 kişinin, Rus istihbarat servisi adına casusluk faaliyetinde bulunduğunu belirledi. MİT ile yapılan ortak çalışmaların...


Coulthard: "Newey'nin Red Bull sözleşmesi devam ederken Aston Martin fabrikasına gitmesi saygısızlık"

David Coulthard, Adrian Newey'nin Red Bull ile sözleşmesi halen devam ederken Aston Martin fabrikasında bulunmasını takıma saygısızlık olarak nitelendirdi.


Hırsızın kargo aracını çalma anı kamerada

Kayseri'de çalışır vaziyetteki kargo aracını içerisindeki malzemelerle birlikte çalan şahıs, polis ekipleri tarafından yapılan 73 saatlik kamera incelemesi ile yakalandı.


Kocasinan’dan Kayseri trafiğine nefes aldıran akıllı kavşak sistemi yaygınlaşıyor

Trafik sorunlarına yenilikçi bir çözüm sunarak Akıllı Kavşak Uygulaması’nı hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu sayede Kayseri’nin trafik akışını önemli ölçüde hızlandırdı. Projenin Kayseri’nin şehir estetiğine katkıda bulunduğunu ve araç trafiğinin daha düzenli ve hızlı bir şekilde akmasına katkı sağladığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, uygulamayı yaygınlaştırmaya devam edeceklerini söyledi.


Bisiklet yolunu kapatan araçlara bisikletseverlerden tepki

Türkiye'nin en uzun bisiklet yoluna sahip Konya'da, bisikletseverler, bisiklet yoluna park edilen araçların üzerine, yolu simgeleyen brandayı örterek duruma tepki gösterdi. https://haberglobal.com.tr/gundem/bisiklet-yolunu-kapatan-araclara-bisikletseverlerden-tepki-379320


GMC, Yukon ve Sierra ikilisini Avrupa'da satışa sunuyor!

Fiyatları biraz tuzlu gelebilir.


Volkswagen ve SAIC, Çin'deki tesisini kapatıyor

En eski tesislerden biri resmen durdurulacak.


McLaren 'efsanevi' Singapur GP renk düzenini tanıttı

McLaren, Singapur Grand Prix'si için takımın F1'deki en başarılı dönemini onurlandıran 'Legend Reborn' (Efsane yeniden doğuyor) isimli renk düzenini tanıttı.


Tokat’ın trafik sorununa “Yeşil Dalga” ile hızlı çözüm

Tokat Belediyesi'nin denemelere başladığı “Yeşil Dalga” sistemi ile kavşaklarda trafik sıkışıklığı tarih oluyor.


Rizeli Mustafa dede 1973 model aracına gözü gibi bakıyor! Birçok filme çıktı: 3 araba teklif ettiler vermedim

Rize'de klasik araba sevdalısı olan 85 yaşındaki Mustafa Akbeniz, 1973 model arabasına gözü gibi bakıyor.


30 yıllık hayalinin önünde öldü

Konya'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü 50 yaşındaki 2 çocuk annesi Mine Nur'un hayatını kaybetti. 30 yıl hayalini kurduktan sonra birincilikle bitirdiği üniversite önünde ölmesi ise herkesi kahretti.


Opel Corsa yeni tarifesi tam bir çılgınlık! Marka bunu hiç yapmamıştı

Popülerliği hiçbir zaman kaybolmayan Opel Corsa fiyat listesiyle araç alacaklara sürpriz yaptı. İşte Opel Corsa 2024 Eylül fiyat listesi...


Bisiklet yoluna park eden araç sahiplerine böyle tepki gösterdiler

Türkiye'nin en uzun bisiklet yoluna sahip Konya'da, bisikletseverler, bisiklet yoluna park edilen araçların üzerine, yolu simgeleyen brandayı örterek duruma tepki gösterdi.


Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı; 2 yaralı

Zonguldak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari araç refüje çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı.


Yoğunluk yüzde 60'lara çıktı... İstanbul'da trafik sorunu kronikleşti!

CHP yönetimindeki İstanbul'da trafik sorunu git gide çözülemez bir hal alıyor. Haftanın dördüncü gününde trafik yoğunluğu yüzde 60'lara çıktı. Araçlar, trafikte ilerlemekte güçlük çekerken toplu taşıma istasyonlarında da yoğunluk gözlemlendi. İşte detaylar...


Konya'da bisiklet yolunu işgal eden araçların üzeri mavi brandayla kaplandı

Bisikletseverler, "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında, Konya'da bisiklet yoluna park eden araçların üzerini mavi brandalarla kaplayarak farkındalık oluşturdu.


McLaren'ın 'mini DRS' arka kanat tasarımı inceleme altında

FIA, Azerbaycan Grand Prix'si sonrası McLaren’in arka kanat tasarımı ile ilgili incelemeleri sürdürdüğünü açıkladı.


Otomobil TIR'a ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ankara'da seyir halindeki bir otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.


Andırın’da ana arterlerin asfaltları yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın en işlek arterlerinden Hükümet Caddesi’nin asfaltını baştan uca yenilerken Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ise asfalt serimini sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arter tamamen yenilenmiş olacak.


Ticari Araçla Çarpışan Otomobil Bahçeye Daldı

Muğla'da ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine girdi. 2 kişi yaralandı.


Debisi artan derede aracıyla mahsur kaldı

Hatay’da debisi artan derede aracıyla mahsur kalan vatandaşı ve aracını itfaiye kurtardı.


İşçileri taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Harmantepe köyü ile Dokuzdeğirmen köyü arasındaki yolda meydana geldi. S.A. idaresindeki 63 AEU 932 plakalı Ford marka minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 3'ü ağır 22 kişi yaralandı. İlginizi Çekebilir 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD, UMKE ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen...