Trending:


Otomobil ile iki motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman’da iki motosiklet ve bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Ticari Araçla Çarpışan Otomobil Bahçeye Daldı

Muğla'da ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine girdi. 2 kişi yaralandı.


Evine 100 metre kala hayatını kaybetti

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin Körfez ilçesinde evine gitmek için yürüyen 3 çocuk babası, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, polis kaçan otomobil sürücüsünü arıyor.


Toprak Razgatlıoğlu'nun dönüş tarihi belirsiz

BMW, Toprak Razgatlıoğlu'nun Aragon'da geri dönüp dönmeyeceğinin belirsiz olduğunu açıkladı.


Tarihin en ucuz Bugatti'sine merhaba deyin!

Evet, kendisi bir scooter.


Bakım yapmak için girdiği maden ocağında vagonların arasına sıkışıp yaşamını yitirdi

Bolu'da kapalı olan madene, tek başına, bakım yapmaya giren İsa Ceylan (38), yerin 150 metre altında çalışırken vagonların arasına sıkışıp yaşamını yitirdi.


Andırın’da ana arterlerin asfaltları yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın en işlek arterlerinden Hükümet Caddesi’nin asfaltını baştan uca yenilerken Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ise asfalt serimini sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arter tamamen yenilenmiş olacak.


Global Leaders Summit! Uber Türkiye Genel Müdürü: Türkiye, Uber için en hızlı büyüyen ülkelerden

Haber Global ve GLOOB'un medya ana iş ortağı olduğu "Global Leaders Summit" devam ediyor. Zirve kapsamında konuşan Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Şu an İstanbul'da taksilerin yüzde 95'inden fazlası Uber platformunda aktif olarak çalışıyor. Özellikle son 2 yılda çok hızlı bir büyüme ivmesi gerçekleştirdik. Bu da Türkiye'yi Uber için en hızlı büyüyen ülkelerden birisi yaptı. Türkiye, Uber'in öncelikli yatırım ülkelerinden birisi oldu" dedi. https://haberglobal.com.tr/ekonomi/global-leaders-summit-uber-turkiye-genel-muduru-turkiye-uber-icin-en-hizli-buyuyen-ulkelerden-379335


Kamikaze dron AZAT göreve hazır

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ve seri üretim aşamasına gelen FPV kamikaze dron AZAT, saha testiyle 4 ülkeden heyetlerin karşısına çıktı.


Piastri: "Başarımızın nedeni arka kanat tasarımımız değil"

Oscar Piastri, aracın arka kanat tasarımı ve takım emirleri hakkında gelen soruları yanıtladı.


Eskişehir Rallisi’nde zafer, ETi’nin desteklediği Buğra Banaz Onur Ahıskalı ikilisinin oldu

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olan Eskişehir Rallisi’ni, ETi’nin desteklediği Buğra Banaz & Onur Ahıskalı ikilisi ilk sırada tamamladı.


73 saatlik kamera kaydı incelendi! Kargo minibüsünü çalan kişi tutuklandı

Olay, 17 Eylül'de, Kocasinan ilçesinde meydana geldi. S.Ç., bir kargo firmasına ait kapıları açık, çalışır haldeki minibüsü ve araçtaki kargo paketlerini çalıp uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda 73 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüphelinin S.Ç. olduğunu...


Mercedes-Benz eSprinter | Dizelden iyi mi? | İlk Sürüş

Alman markanın Van modeli hem makyajlandı hem de elektrikli seçeneğinin Türkiye'ye geleceği açıklandı.


İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı İGEF’24 başladı

Ankara'da İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı (İGEF) başladı.


Gaziantep’te kargo aracında 5 milyon TL’lik kaçak tütün ele geçirildi

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde durdurulan bir kargo firmasına ait araçta piyasa değeri 5 milyon TL olan 11 ton kaçak tütün ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.


Durdurmak istediği motosikletlinin ezdiği polis taburcu oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ters yönden seyreden motosiklet sürücüsünü durdurmak isterken yaraladığı polis memuru taburcu oldu. Ehliyetsiz sürücü ise tutuklandı.


Ayvalık’ta 2024 VW Beach Pro Tour Futures heyecanı

Plaj voleybolunda 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı 122 sporcunun katılımıyla başladı.


Ricciardo’ya Singapur’un son yarışı olup olmayacağı soruldu

Daniel Ricciardo, geleceği hakkında çıkan spekülasyonları yalanlasa da, ihtimalleri tamamen reddetmedi.


Merkezefendi, Türkiye Off-Road Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak

Merkezefendi Belediyesi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Yarışları'na 21-22 Eylül'de ev sahipliği yapacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Bu güzel, keyfi bol, adrenalini, heyecanı bol yarışlara Merkezefendili, Denizlili tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.


Norris ve Verstappen, küfür konusunda kısıtlama istemiyor: "Beş yaşında falan mıyız?"

Norris ve Verstappen, FIA'nın telsiz konuşmalarındaki küfürleri azaltma girişimini eleştirdi ve bu durumun kendi haline bırakılmasının daha iyi olacağını savundu.


Coulthard: "Newey'nin Red Bull sözleşmesi devam ederken Aston Martin fabrikasına gitmesi saygısızlık"

David Coulthard, Adrian Newey'nin Red Bull ile sözleşmesi halen devam ederken Aston Martin fabrikasında bulunmasını takıma saygısızlık olarak nitelendirdi.


Edremit’te 3 araç trafik kazası yaptı; 4 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. İtfaiye ekiplerinin kaza yapan aracı hidrolik makas ile keserek araç içinden çıkardığı yaralı vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.


Debisi artan derede aracıyla mahsur kaldı

Hatay’da debisi artan derede aracıyla mahsur kalan vatandaşı ve aracını itfaiye kurtardı.


Gasly ümitsiz: "Araç istediğimiz gibi değil ve yılın geri kalanında bunu değiştiremeyeceğiz"

Pierre Gasly, Alpine'in aracından memnuniyetsizliğini dile getirirken; 2024 sezonunun hayal kırıklığı yarattığını da ekledi.


İşçileri taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Harmantepe köyü ile Dokuzdeğirmen köyü arasındaki yolda meydana geldi. S.A. idaresindeki 63 AEU 932 plakalı Ford marka minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 3'ü ağır 22 kişi yaralandı. İlginizi Çekebilir 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD, UMKE ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen...


Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı; 2 yaralı

Zonguldak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari araç refüje çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı.


GMC, Yukon ve Sierra ikilisini Avrupa'da satışa sunuyor!

Fiyatları biraz tuzlu gelebilir.


Hırsızın kargo aracını çalma anı kamerada

Kayseri'de çalışır vaziyetteki kargo aracını içerisindeki malzemelerle birlikte çalan şahıs, polis ekipleri tarafından yapılan 73 saatlik kamera incelemesi ile yakalandı.


Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı kamerada

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, yolda savrulup refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Leclerc: "Bakü'yü pit stop'ta kaybettik"

Charles Leclerc, Bakü Grand Prix'sinde zaferi kaçırmalarının pit stop stratejisi ve lastik yönetiminden kaynaklandığını belirtti


Kontrolden çıkan tır şarampole devrildi: 1 yaralı

Burdur-Fethiye kara yolunda kontrolden çıkan tırın şarampole devrilmesi sonucu araç içerisinde sıkışan sürücü yaralandı.


Türkiye’nin ilk yüzer üretim platformu Çanakkale Boğazı’na ulaştı! Emniyet eşlik attı

Türkiye’nin ilk yüzer üretim, depolama ve tahliye platformu (FPSO) Çanakkale Boğazı’na ulaştı.


Marko, Verstappen'in başka takıma gitme ihtimalini değerlendirdi

Helmut Marko'ya Max Verstappen'in gelecekteki takım değişikliği ihtimalleri soruldu.


Hakkari’de hafif ticari araç takla attı: 2’si çocuk 4 yaralı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de yolun kaygan olmasından dolayı kontrolden çıkan aracın takla atması sonucu 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.


Bisiklet yolunu kapatan araçlara bisikletseverlerden tepki

Türkiye'nin en uzun bisiklet yoluna sahip Konya'da, bisikletseverler, bisiklet yoluna park edilen araçların üzerine, yolu simgeleyen brandayı örterek duruma tepki gösterdi. https://haberglobal.com.tr/gundem/bisiklet-yolunu-kapatan-araclara-bisikletseverlerden-tepki-379320


Magnussen: "FIA, saçma sapan şeyleri cezalandırmayı bırakmalı"

Kevin Magnussen, FIA'nın mevcut ceza puanı sisteminin Formula 1 yarışlarında 'saçma şeyleri cezalandırdığını' düşünüyor.


Avrupa otomobil pazarı, ağustos ayında %16.5 küçüldü!

Elektrikliler popülerliğini kaybediyor.


Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü

Ankara'da seyir halindeki bir otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı. https://haberglobal.com.tr/gundem/otomobil-park-halindeki-tira-ok-gibi-saplandi-1-olu-379440


Şanlıurfa'da dehşet! Güvenlik korucusu, kuzeninin aracının önünü kesip tüfekle vurarak öldürdü

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde güvenlik korucusu Menderes Demirtaş (44), aracıyla otomobilinin önünü kestiği kuzeni Yasin Demirtaş’ı tüfekle vurarak öldürdü.


Oltu’da yollar yeniden asfaltlanıyor

Erzurum’un Oltu ilçesinde geçtiğimiz yıl yapılan asfalt çalışmasının ardından ortaya çıkan sorunlar nedeniyle yollar yeniden asfaltlanıyor.


Kütahya'da servis otobüsü otomobile çarptı: 1 ölü, 9 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde otomobille servis otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Bir fabrikada çalışan işçileri taşıyan A.K. idaresindeki 43 AER 916 plakalı servis otobüsü, Tavşanlı-Kütahya Çevre Yolu Çukurköy Sanayi Kavşağı'nda Hasan Hüseyin Tosun'un (62) kullandığı 35 DOT 39 plakalı otomobille çarpıştı. Ka...


Ankiros Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 16. kez kapılarını açtı

Uluslararası Demir-Çelik, Döküm, Demir Dışı Metalürji Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas (Ankiros) Fuarı, "Sürdürülebilir Metalurji ve Yenilikçi Teknolojiler" ana temasıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 16. kez kapılarını açtı.


Alonso: "Bakü iyi geçse de Singapur'da daha fazlasını istiyoruz"

Fernando Alonso, Aston Martin aracının mevcut durumundan memnun olmasa da Azerbaycan GP hafta sonunun kendileri için bir motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyor.


Mehmet Fatih Kacır: Türkiye Avrupa’nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin otomotiv üretiminin yıllık 357 binden 1 milyon 468 bine yükseldiğini; Türkiye, Avrupa’nın üçüncü büyük otomobil üreticisi olduğunu bildirdi.


Kocaeli'de otomobilin çarpması sonucu 3 çocuk babası hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde evine dönerken hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu 49 yaşındaki Yunus Kamber hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, polis kaçarak olay yerinden uzaklaşan sürücüyü arıyor.


Audi fabrikasına Çinli talip

Audi'nin Brüksel'de yer alan ve yakın zamanda kapanması söz konusu olan fabrikasına Çin elektrikli otomobil firması NIO talip oldu.


Freni Boşalan Tır Fabrika Bahçesine Düştü

Bursa'da freni boşalan tır, mobilya fabrikasının bahçesine düşerek zarara neden oldu, yaralanan yok.


İlk defa düzenlenen insansız deniz aracı yarışması başladı

TEKNOFEST kapsamında Türkiye'de ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek olan İnsansız Deniz Aracı Final Yarışması, Mersin'in Erdemli ilçesinde başladı. Yarışların ilk gününde teknik kontrolleri geçen takımların 3 gün süre içerisinde denizde verilen görevleri manuel ve otonom şeklinde yerine getireceği belirtildi.


Malatya'da İki Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Malatya'da iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Doğanşehir mevkiinde bir yakıt tankeri devrildi ve sürücüsü yaralandı. Yeşilyurt ilçesinde başka bir kazada ise 2 kişi yaralandı.


Kia, elektrikli bir Stinger GT geliştiriyor olabilir

Elektrikli bir spor sedan üzerinde çalışılıyor.