Otomobil

Trending:


MG HS isteyenlere kaçırılmayacak Mayıs fırsatları!

MG'den kampanyalar devam ediyor.


Merakla beklenen BMW M4 CS resmen tanıtıldı

550 bg güç ve oldukça tuzlu bir fiyat etiketi.


Jandarma ekipleri motosiklet kullanıcılarını bilgilendirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri organize sanayi bölgesindeki bir fabrikada çalışan ve işe motosikletle gelen işçileri trafik konusunda bilgilendirerek reflektif yelek hediye etti.


Lastiği patlayan otomobil önündeki araca çarpıp devrildi: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde lastiği patlayan ve önündeki araca çarparak devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.


Bağlantılı araç teknolojisinde potansiyel çok

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre 300 binden fazla araçta da e-SIM hizmeti sağlayan Vodafone Business, 35 binden fazla araçta ise sahip olduğu altyapısıyla Bağlantılı Araç çözümünü aktif olarak sürücülerin kullanıma sunuyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, “Dijitalleşme ve IoT devrimi tüm hızıyla devam ederken, bağlantılı araç kavramı da yoğun bir şekilde hayatımıza girmeye başladı. Yolculuk paradigmasını...


Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nda baba-kız birlikte yarışıyor

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın Bilecik ve Ankara ayağında kadınlar kategorisinde birinci olan İrem Ertüzün, başkentte babası Hilmi Ertüzün ile birlikte yarışmaktan çok büyük keyif aldığını söyledi.


Alanya’da 4 araçlı zincirleme trafik kazası

Antalya’nın Alanya ilçesinde dört aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada kimse yaralanmadı.


Marketlerden çala çala otomobili zeytinyağı ile doldurdu...Hırsızlık anları kamerada

Konya'da il dışından gelen bir şüpheli, zincir marketlerden çaldığı 300 litre zeytinyağı, kaşar peyniri, gıda ve temizlik malzemeleri ile birlikte yakalandı. Tutuklanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.


Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor

İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Araç fiyatları ise son bir yılda yaklaşık yüzde 30 geriledi. Araç fiyatları bir süredir sabit kalsa da enflasyona göre düşüş eğilimi gösteriyor. Birçok kişi arabasını satmaya çalışırken ciddi alıcıların çıkmasını bekliyor. Ancak otomobil dolandırıcıları da boş durmuyor. Dolandırıcıların akıllara durgunluk veren yeni yöntemi ortaya çıktı. Dolandırıcılar bu yöntemle alacakları aracı 80-100 bin TL...


Trafik jandarmasından öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Aksaray’da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası çerçevesinde Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik jandarması ilk ve ortaokul öğrencileri ile bir araya gelerek uygulamalı trafik eğitimi verdi.


120 bin yolcuya emniyet kemeri bilgilendirmesi

Samsun'da polis ekipleri, emniyet kemeri kullanımı konusunda 120 bin 656 yolcuyu bilgilendirdi.


Minibüste sıkışan sürücü AFAD yardımıyla çıkarıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan minibüs devrildi, araçta sıkışan sürücü AFAD yardımıyla çıkarıldı.


NIO, Onvo L60 ile Avrupa pazarına açılmaya hazırlanıyor

Modeli ay sonuna doğru resmen tanıtacak.


Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil mağazaya böyle girdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü önce KGYS trafosuna oradan da ayakkabı mağazasına çarparak durabildi.


Sıfır otomobilini şüphe üzerine ekspertize soktu, aldığı raporla şaşkına döndü

Pendik'te yaşayan Uğur Can adlı vatandaş, Kartal'daki bir bayiden sıfır kilometre aldığı otomobiline şüphe üzerine ekspertiz incelemesi yaptırdı. İncelemede aracın boyanmış olduğunu, kaportasında işlem yapıldığını ve vidalarında oynama olduğunu tespit ettiğini ifade eden Can, bayinin aracın değişimini kabul etmemesi üzerine olayı yargıya taşıdı.


Ataşehir'de vahşet: Sokakta uyuyan köpeği ezip kaçtı... 'Sürükleyerek aşağıya kadar götürüyor'

İstanbul Ataşehir'de sokakta uyuyan köpeğe otomobille çarpıktan sonra metrelerce sürükleyen sürücü olay yerinden kaçtı. Mahallenin 'Zeytin' ismini koyduğu köpek olay yerinde öldü. Mahalle sakini Berkay Kontaj, "12 senedir mahallede bizimle beraber büyüyen bir köpekti. Köpeği görmesine rağmen köpeği eziyor. Ezdikten sonra sürükleyerek aşağıya kadar götürüyor. Arabadan inip bakmaya tenezzül etmiyor. Gereği neyse yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.


Manisa'da feci kaza! Treninin çarptığı otomobilde 1 can kaybı

Manisa'da Uşak-İzmir seferini yapan yolcu treninin hemzemin geçitte otomobile çarpması sonucu 2 çocuk babası Yaşar Ercan hayatını kaybetti.


Sürücü ve yayalara trafik bilgilendirmesi

Ordu’da Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde trafik polis ve jandarma ekipleri sürücülere ve yayalara yönelik bilgilendirme yaptı.


Silivri Kuzey Marmara Otoyolu’nda ticari araç alev alev yandı

Silivri Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeyken yanmaya başlayan hafif ticari araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Toyota zayıf yen ve artan hibrit satışlarıyla rekor net kar açıkladı

Japon otomobil üreticisi Toyota, dolara karşı zayıf yen ve artan hibrit talebinin etkisiyle 4,94 trilyon yenlik (31,9 milyar dolar) rekor yıllık net kar açıkladı.


Skywell'in yeni hibrit modeli HT-i, Temmuz'da Türkiye'de!

Ön siparişler Temmuz'da başlayacak.


Bottas, Audi'nin pilot duyurusuna şaşırdığını kabul etti

Audi, geçtiğimiz günlerde Nico Hulkenberg'le çok yıllık bir sözleşme imzaladıklarını ve 2026'da spora katıldıklarında Hulkenberg'in takımda yer alacağını doğruladı.


Öğrenciler trafik kurallarını polislerden öğrendi

DÜZCE(İHA) – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri geleceğin sürücüleri öğrencilere trafik dersi verdi.


9 kişinin öldüğü kazada kamyon sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton kamyonun yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü 11 kişinin ise yaralandığı kazanın ardından kamyon sürücüsü Mehmet Göğüş'ün ifadesi ortaya çıktı. Göğüş, hızının 70-80 km arasında olduğunu ve tansiyon hastası olduğunu ifade ederek gözlerinin karardığını söyledi. Minibüs sürücüsü Latif Örs ise, kamyonun hızının o kadar yüksek olduğunu ve lastiklerin yerden kesildiğini belirtti.


Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı

Adana’da kadın sürücünün kullandığı otomobilin kaputuna asılan madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs kadına dehşet yaşattı.


İlk yerli ve milli motor bloğu bu müzede sergileniyor

Sivas’ın tarihî mirasını ve endüstriyel geçmişini keşfetmek isteyenler için TÜRASAŞ Müzesi, bir zaman makinesi gibi işlev görüyor. 1939 yılında kurulan TÜRASAŞ, günümüze kadar uzanan zengin tarihini, ziyaretçilerine görsel bir şölenle sunuyor.


Kırmızı ışıkta Belinayı hayattan kopardı!

Kırmızı ışıkta Belinayı hayattan kopardı! Batmanda kaza, 23 Nisan günü akşam saatlerinde Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarında, bir alışveriş merkezinin önündeki yaya geçidinde meydana geldi. 1İ BEBEK 4 KİŞİYE ÇARPMIŞTI DHAda yer alan habere göre kırmızı ışık ihlali yapan Müslüm Cankurt (38) yönetimindeki otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına ...


Yoksullukla mücadele eden Uganda'da tepki çeken görüntü! Lüks araçlar ve helikopterle okul balosu

Dünyanın en fakir ülkelerinden biri olan Uganda'da, öğrencilerin lüks araçlar ve hatta helikopterle katıldığı abartılı bir okul balosu düzenlendi. Bu durum, ülkede yoksullukla mücadele eden kesim ile şatafat içinde yaşayan kişilerin arasındaki uçurumu gözler önüne serdi.


Red Bull da Imola için güncelleme planlıyor

Emilia Romagna GP'si 2024'ün dönüm noktası olabilir ve Red Bull'da hazırlıksız yakalanmak istemiyorlar


Malatya'da 'change' operasyonu: 47 araçta tespit edildi

Malatya'da depremde hasar görerek kullanılamayacak hale gelen araçların motor ve şase numaralarını hacizli, çalıntı veya yurt dışından getirilen araçlarda kullanan 11 şüpheli gözaltına alındı.


Edirne’de araçta gümrük kaçağı elektronik ev eşyaları ele geçirildi

Edirne’de araçta gümrük kaçağı elektronik ev eşyaları ele geçirildi Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de jandarma tarafından durdurulan bir araçta gümrük kaçağı elektronik ev eşyası ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrol ve denetim faaliyeti sırasında durumundan şüphelendiğ...


Bursa’da hafif ticari araç alevlere teslim oldu

Bursa'da park halindeki hafif ticari araç alev alev yandı.


Jandarma ve polisten bilinçlendirme yarışı

Tekirdağ’da Trafik Haftası'nda jandarma ve polis, vatandaşa yönelik bilinçlendirme çalışması yaparak bu hafta adeta yarışa girdi.


Tesla’da işler yolunda değil

Tesla’nın ilk çeyrek geliri, önceki döneme kıyasla yüzde 9’luk bir düşüş gösterdi ve 21,3 milyar dolar olarak gerçekleşti.


Stella: "McLaren, 2021 Rusya GP'den Norris'e kıyasla daha fazla şey öğrendi"

Andrea Stella, Sochi'de kaybedilen zafer için Lando Norris'ten ziyade takımın suçlu olduğuna inanıyor.


İlk kez sergilenen PARS konfigürasyonu ilgi odağı oldu

Türk savunma sanayisinin yeni kara aracı çözümü PARS III 6x6 Ateş Destek Aracı (ADA) ilk kez sergilendiği Malezya'da beğeniyle karşılandı.


Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!

Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi.


Okul müdürü motosikletiyle eve dönüş yolunda hayatını kaybetti

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından fırlayan okul müdürü hayatını kaybetti.


Geçen ay en fazla satılan otomobil markaları belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar belli oldu.


ABD Kongre Üyesi: "F1'in Andretti'yi engellemesinin sebebi 'para'"

Liberty Media'nın Andretti-GM'in Formula 1 teklifini engellemesinin incelenmesine öncülük eden ABD Kongresi üyesi, sporun ticari hak sahibinin gerekçelerini sorguladı.


Durdurulan araçtaki yolcuda uyuşturucu ele geçirildi

Durdurulan araçtaki yolcuda uyuşturucu ele geçirildi Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa ilçesinde uygulama noktasında durdurulan araçta bir miktar uyuşturucu ele geçilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Süleymanpaşa ilçesi girişinde yapılan uygulamada polis ekipleri bir aracı durdurarak, arama yaptı. Araçta ve araç içerisinde yolcu...


(Özel) Alkollü sürücü uygulamadan kaçarken refüje çıktı

Bursa’da trafik polisleri alkollü sürücülere geçit vermiyor. Kontrol noktasından kaçıp refüjde yakalanan sürücü 2.26 promil alkollü çıkarken, polislerin fark ettiği başka bir sürücü ise aracını park edip arka koltukta uyuduğunu söyledi. Üzerinde kimlik ve ehliyeti olmayan o kişi de polis merkezine götürüldü.


Çanakkale’de araç kiralama ihalesinde 3 gözaltı

Çanakkale'de polis ekipleri, araç kiralama ihalesinde araçların kilometrelerini düşürerek ihale aldığı iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.


Akaryakıtta çifte indirim!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Akaryakıtta beklenen indirim bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı.


Akaryakıtta tabelalar bir kez daha değişti

Brent petrolün zirveden gerilemesi ve dolar/TL kurunun düşmesiyle birlikte akaryakıtta tabelalar bir kez daha değişti. Peki, bugün benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?


Dikkat! Bu tuzağa düşmeyin: Otomobil dolandırıcılığında yeni yöntem

Otomobil dolandırıcılığında sınır tanınmıyor. Bu kez satıcılar değil alıcılar dolandırıyor. Radyatöre yağ koyarak motoru arızalı gösterip fiyatı düşürüyorlar. Dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli? CNN TÜRK ekibinden Arife Yılmaz ve Kameraman Ümit Sertabipoğlu konuyu Oto Ekspertiz Uzmanına sordu.


Tabeladaki rakam değişti! Benzine 1 lira 37 kuruş, motorine ise 1 lira 24 kuruş indirim geldi

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Gece yarısı benzine 1 lira 37 kuruş, motorine ise 1 lira 24 kuruş indirim geldi. Pompa fiyatlarına da yansıyan indirim sonrası İstanbul'da motorinin litre fiyatı 40 lira 12 kuruştan, benzinin litresi ise ortalama 42 lira 64 kuruştan satılıyor.


Toyotanın eski fabrikasında Aurus marka araçlar üretilecek

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, Toyota'nın St. Petersburg'daki eski fabrikasında Rus Aurus marka araçların üretileceğini duyurdu.


Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.


Bursa'da "dur" ihtarına uymayıp kaçan motosiklet sürücüsünün cezası belli oldu

Bursa'da polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Emirhan Y., kilometrelerce süren takibin ardından yakalandı. Ehliyeti yetersiz olduğu tespit edilen sürücüye 24 bin lira cezai işlem uygulanırken, takip anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.