Haber

Trending:


Şanlıurfa'daki trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'da iki aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.


Kia Tasman prototipi, Amerika'da görüntülendi

Başka bir videoda ise kabin tasarımı paylaşıldı.


Küçükçekmece’de motosikletliler, sürücüye saldırdı: O anlar kamerada

Küçükçekmece’de yol verme nedeniyle çıkan kavgada motosikletliler, araçtakilere saldırdı. Araçta bulunanlar kendilerine saldıranları su atarak uzaklaştırmaya çalışırken, kavga anı saniye saniye kameralara yansıdı.


Motosiklet ve mopet çarpıştı: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 tekerlekli elektrikli mopet ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.


Çinli GAC'ın süper otomobili, 1000 bg üstünde güç sunacak

Hyper SSR, Milano'da görücüye çıktı.


Yeni C3 Aircross ortaya çıktı

Yeni C3 Aircross ortaya çıktı B-SUV modeli C3 Aircrossu yenileyen Citroën, aracın ilk görüntülerini yayınladı. Hatchback C3 ile aynı tasarım kimliğini paylaşan yeni C3 Aircross, öncüsüne göre daha keskin hatları ile dikkat çekiyor. Yapılan açıklamaya göre, C3 Aircross, hacthback sınıfındaki kardeşi C3 ile aynı Akıllı Otomobil Platformunu esas alıyo...


Albon, Croft'u 'sıkıcı ve yaşlı bir adam' olarak nitelendirdi

Alex Albon, Çin Grand Prix'sinin ardından Sky F1 yorumcusu David Croft'a şaka yollu 'sıkıcı yaşlı adam' diyerek Sky F1 pit alanı muhabiri Ted Kravitz'i şaşırttı.


Ralli Heyecanı Bodrum’a Taşınıyor

Bodrum yarımadasının en büyük spor organizasyonları arasında yer alan Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde gerçekleştirilecek.


Dünya devi ESTAŞ’tan çalışanlarına motivasyon etkinliği

Sivas’ta faaliyet gösterin ve lüks otomobillere ürettiği eksantrik mille adını Dünyaya duyuran ESTAŞ, düzenlediği etkinlikle çalışanlarına moral oldu.


Amasya'da motosikletli genci vatandaş böyle uyardı: 'Yarış tekliflerini geri çevir'

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir vatandaşın sokakta çevirip yarış ve aşırı hız yapmaması yönünde nasihatte bulunduğu motosikletli genç, bu anları kask kamerasıyla görüntüledi. Samimi uyarılar, genç tarafından sosyal medyada paylaşıldı.


Zincirleme kaza kamerada

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil önce aynı istikamette giden araca ardından ters şeritten gelen otomobile çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kaza kameraya yansırken, yaralılar ise tedavi altına alındı.


Park etmek isterken kontrolden çıkan otomobil, otomobillere çarparak durdu

Antalya’da sürücüsünün park etmek isterken kontrolünden çıkan otomobil, 3 otomobile çarptıktan sonra durabildi.


İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller

İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...


Yardımsever hırsız kamerada

Bursa'da bir şüpheli otoparkta yokladığı bir aracın kapısını açık görünce etrafında volta atmaya başladı. Daha sonra bir vatandaşın, yardıma ihtiyacı olduğunu görünce kendisini kırmayıp malzemelerini taşıdı. Tekrar araca doğru yönelen şüpheli bindiği otomobili düz kontak yaparak kayıplara karıştı. Yardımsever hırsızın o anları kameraya saniye saniye yansıdı.


Oto hırsızları önce kameraya, sonra polise yakalandı

Zeytinburnu'nda park halindeki otomobili çalan zanlılar kameralara yansıdı. Polis tarafından yakalanan zanlılar, suç makinesi çıktı.


Chery'nin İspanya tesisi, ana üretim merkezlerinden biri olacak

2029 yılında yıllık 150.000 otomobil üretmesi bekleniyor.


Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı

Edirne’de bir araya gelen Trakya’daki modifiyeli otomobilseverlerin gösterisi sırasında bir vatandaş canını hiçe sayarak drift atan otomobilin üzerine atladı, yürekleri ağza getirdi.


4 kişinin öldüğü kazada navigasyon detayı!

4 kişinin öldüğü kazada navigasyon detayı! Adananın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçuruma düştüğü kazada yeni detaylar ortaya çıktı. Mardinden, Manisanın Salihli ilçesine ilerleyen minibüsün sürücüsü Mustafa Akfıratın (28), Adana kent merkezine ulaştıktan sonra Kızıldağ Yaylası yolu üzerinden Pozantıya çıkmak için navigasyo...


Quartararo: "Yamaha güncelleme getirirken nicelik yerine niteliği düşünmeli"

Fabio Quartararo, MotoGP test süresini artırdığı için Mayıs ayının Yamaha için "yoğun bir ay" olacağını kabul ediyor ancak gelecek güncellemelerin "niteliğinin" "niceliğinden" daha önemli olduğunu vurguluyor.


Taksim'de ticari taksi denetimi yapıldı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri ve zabıta ekipleri tarafından Taksim Meydanı'nda ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimde 4 taksi sürücüsüne toplam 25 bin 756 lira ceza kesildi. Denetimde araçlar durdurularak taksi şoförlerinin belgeleri incelendi ve kurallara uymayan 4 taksi sürücüsüne ceza kesildi. Bir taksici, aracın bağlanmasına itiraz ederken, ruhsatı süresi dolan araç otoparka götürüldü.


Trafik kazasında motosikletteki karı koca öldü

Trafik kazasında motosikletteki karı koca öldü İzmirden Aydın istikametine giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyonet, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Bakırözü yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile yanındaki eşi Şule Bakırözü yola savruldu. Şule Bakırözü olay yerinde, Ahmet Bakırözü i...


Smart, yeni modelini Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtacak

Smart #5 ile tanışmaya hazır mısınız?


Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Adıyaman’da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.


Verstappen bu sefer Laureus ödülünü kazanamadı

Prestijli Laureus Dünya Spor Ödülleri'ne aday gösterilen Max Verstappen, bu kez mutlu sona ulaşamadı.


İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı

Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.


Kayıp Ticari Taksi Şoförü Ormanlık Alanda Ölü Bulundu

Kastamonu'da kayıp olarak aranan ticari taksi şoförü, ormanlık alanda aracına 500 metre uzaklıkta ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Şüpheli jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Park halindeyken yanan minibüs kullanılamaz hale geldi

Isparta’da park halindeyken alev alan minibüs, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.


Freni patlayan hafif ticari araç ortalığı birbirine kattı: 2 yaralı

Rize’de freni patlayan hafif ticari araç, park halindeki araçlara ve araba yıkayan kadına çarptı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.


Sürpriz: Ford Mustang'e özel retro dijital gösterge paneli!

60. yaş günü muhteşem bir güncelleme ile kutlanıyor.


Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Çin, Almanya ve ABD gibi büyük pazarlarda bazı modellerinin fiyatlarında indirim yaptı.


Tesla araçlara X uygulaması geliyor

Elon Musk'ın yaptığı açıklamaya göre Tesla araç sahipleri yakında X uygulamasına araçlarından ulaşabilecek. Tesla araçlara gelecek uygulamalardan birini daha duyuran X'in ve Tesla'nın başındaki isim Elon Musk, yakında şirketin Model serisi araçlarına uygulamanın geleceğini aktardı. Net bir tarih verilmese de TechCrunch'ın aktardığı rapora göre Tesl...


Kayseri'de çocuklar temsili polis olup trafikte denetim yaptı

Kayseri'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla trafik polisi üniforması giyen çocuklar denetime katıldı, hatalı park yapan sürücülere anonsla uyarıda bulundu.


Teslanın kar marjında düşüş beklentisi

Tesla'nın büyüme ve ürün stratejisine dair şüpheler arasında, daha düşük kar marjlarına işaret eden açıklamaların beklenmesi öne çıkıyor.


Jandarma kask kullanımının önemine dikkat çekti

Aydın’ın Buharkent ve Didim ilçelerinde jandarma ekipleri, motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmada kask kullanımının önemine dikkat çekti.


Motosiklet hırsızından ilginç savunma: 'Bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çaldım'

Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, 'Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım' diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.


Eurocucinada yeni serisini tanıttı

Eurocucinada yeni serisini tanıttı Beko, İtalyanın Milano kentinde 16-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Eurocucina Fuarında, yeni tasarım, sürdürülebilir ankastre ürün serileri ve Sağlıklı Pişirme Köşesi konseptleriyle sunduğu teknolojilerini ziyaretçileri ile buluşturdu. VERİMLİ TEKNOLOJİLERE ODAKLANIYOR Sürdürülebilir, enerji ve su ver...


İkinci el piyasasında en çok talep gören 5 otomobil markası


Elektrikli Audi R8 bu şekilde görünebilir

Audi, R8'in tam elektrikli halefi üzerine çalışmaya başladı.


Karşıdan gelen arabanın güçlü farı kalbi resmen mahvediyor! Öldüren LED gerçeği

Geceleri araç kullanan herkes, karşıdan gelen güçlü farların neden olduğu aniden kör olma dehşetini bilir, üstelik bu ışıkların rahatsız ettiği tek organımız gözlerimiz de değil. Güçlü farlar özellikle orta yaşlı veya yaşlı sürücülerde kalp-damar hastalıklarını da tetikliyor. Peki ama nasıl?


Esenyurt'ta yokuş aşağı kayan kamyon 11 araca çarpıp pideci dükkanına girdi

Esenyurt'ta park halindeyken yokuş aşağı kayan kamyon, 11 araca çarptıktan sonra pideci dükkanına girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kamyon sürücüsü Halil İmat, 'Arabayı park ettim, bir anda el freni boşaldı. Araçta bir arkadaşımın malzemesi vardı. Onu indirirken el freni boşalınca olan oldu. Araç yüklü değildi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bende bir şey yok, ufak tefek sıyrık var' dedi.


Trafik sigortalarında yeni dönem: Zam hesabı değişti!

Trafik sigortalarında yeni dönem: Zam hesabı değişti!


Tekirdağ'da servis aracı devrildi: 7 yaralı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında fabrika servis aracı devrildi ve 7 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


İstanbul'da tehlikeli yolculuklar kamerada

Kağıthane'de scooter ve bisiklet ile yapılan tehlikeli yolculuklar cep telefonu kameralarına yansıdı. Bir kişi çocuğunu kucağında taşırken, başka bir kişi ise iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak seyahat etti. İki çocuk ise kamyonetin arkasında tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptı.


Porsche Cayenne GTS, artık eskisinden daha güçlü

Ayrıca Turbo GT'nin süspansiyon parçalarına sahip.


Hannover'in gözdesi olduk

Dünyanın en büyük makine fuarına Türkiye 153 firma ile çıkarma yaptı. Fuara 60 ülkeden katılımcı iştirak ederken Türkiye, Almanya ve Çin'den sonra fuarın üçüncü büyük katılımcısı oldu.


WEC Imola 6 Saat: Toyota yağmurda verdiği doğru kararla zafere ulaştı

Toyota, Imola'da sezonun ilk zaferini, Ferrari'nin yağmur altında yaptığı strateji hatasının ardından kazandı.


50 milyonluk tır, az daha yanıyordu

Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan tır da çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.


Bariyerlere ve ağaçlara çarpan otomobil ters döndü: 1 yaralı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkıp önce bariyerlere, ardından ağaçlara çarparak ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı.


2024 Opel Grandland: Artık hem hibrit hem elektrikli

Yenilenen Grandland, tam elektrikli, hafif hibrit ve PHEV versiyonlara sahip.


Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde içecek yüklü tır devrildi. Kazada 1 kişi yaralanırken içecekler yola savruldu.