Otomobil

Trending:


Ferrari 12 Cilindri: Daytona'ya saygı duruşu

Geçmişin ve bugünün Ferrari'si bir arada.


Norris: "Bu sadece bir başlangıç"

McLaren pilotu Lando Norris, elde ettikleri Miami GP zaferini sadece bir başlangıç olarak görüyor.


Maltepe’de dükkana girip alışveriş yapan uzaktan kumandalı araba şaşırtıyor

Maltepe'de bir dükkana alışveriş yapmak için giren uzaktan kumandalı araba, dükkandaki yetkiliyi ve vatandaşı hayrete düşürdü. https://haberglobal.com.tr/gundem/maltepede-dukkana-girip-alisveris-yapan-uzaktan-kumandali-araba-sasirtiyor-video-342193


Sıfır otomobilini şüphe üzerine ekspertize soktu! Hayatının şokunu yaşadı

Pendik'te yaşayan Uğur Can, Kartal'da bulunan bayiden marka bir otomobili 1 milyon 135 bin TL'ye satın aldı. 29 Ocak'ta otomobilini teslim alan Can, bir gün sonra otomobilinde boya kabarıklıkları olduğu gerekçesiyle aracı ekspertize götürdü. Ekspertiz raporlarında iddiaya göre otomobilinin sonradan boyanmış olduğunu, kaportasındaki vidalarda oynanma olduğunu ve kaportanın bazı bölgelerinde işlem yapıldığını tespit etti. Bunun üzerine bayiye...


Okul müdürünün feci sonu! Yol ortasında acı tesadüf

Kaza, öğle saatlerinde Kemer- Antalya kara yolu üzerindeki Küçükçaltıcak mesire alanı girişinde meydana geldi. 07 AVF 681 plakalı hafif ticari araç sürücüsü S.Ö. (47), Çaltıcak girişindeki kavşaktan Antalya istikametine dönmek için çıkış yaptığında, 07 FHL 57 plakalı Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin idaresindeki motosiklet, aracın sağ ön kapı tarafından çarptı. Motosikletten düşen Şahin, metrelerce savruldu. İhbarla gelen sağlık ekibi,...


2025 makyajlı Rolls-Royce Cullinan resmen tanıtıldı

Artık Stormtrooper'a benziyor.


Lüks araç yoldan çıktı: 1’i ağır 2 yaralı

Elazığ’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobil, yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.


Pendik’te minibüs alev alev yandı

Pendik Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeki bir minibüs alevlere teslim oldu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Tesla’nın Çin yapımı otomobili düşüş yaşarken, Çinli rakibi BYD artışa geçti!

Avrupa dahil çeşitli pazarlara ihraç edilen ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın Çin yapımı otomobili düşüş yaşarken, Tesla’nın en büyük Çinli rakibi BYD’nin satışları ise artışa geçti.


Türk savunma sanayisinin yeni aracı ilk kez sergilendi: İlgi odağı oldu

Türk savunma sanayisinin yeni kara aracı çözümü PARS III 6x6 Ateş Destek Aracı (ADA) ilk kez sergilendiği Malezya'da beğeniyle karşılandı.


Trafik kurallarına uymamanın sonucu uygulamalı olarak gösterildi

Samsun'da, Karayolu Trafik Haftası kapsamında yapılan etkinlikte trafik kurallarına uymanın önemi, uygulamalı olarak vatandaşlara gösterildi.


Toyotadan rekor net kâr

Toyotadan rekor net kâr Toyota, Mart 2024te sona eren mali yıla ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Buna göre, Japon otomobil üreticisinin gelirleri mart ayına kadar olan mali yılda bir önceki mali yıla göre yüzde 21,4 artarak 45,1 trilyon yene ulaşarak, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Hibrit talebinin etkisiyle şirketin net kârı da bi...


Duvara çarpıp takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Duvara çarpıp takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı Bayram AYHAN/BATMAN, (DHA)- BATMAN'da kontrolden çıkarak duvara çarpan ve takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı. Olay, dün gece saatlerinde Batman merkeze bağlı Çarıklı Köyü mevkiinde yaşandı. 35 JV 540 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomob...


Skywell'in yeni hibrit modeli HT-i, Temmuz'da Türkiye'de!

Ön siparişler Temmuz'da başlayacak.


Tartıştığı kişiyi iple aracına bağlayıp sürükledi!

Tartıştığı kişiyi iple aracına bağlayıp sürükledi! Antalyada Şaban T. (43), köpek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada Orhan S.yi (41) ayaklarından iple otomobilinin arkasına bağlayıp, sürükledi. DHAnın haberine göre devriye görevi yapan jandarma ekibi durumu fark edip otomobili durdurarak Orhan S.yi kurtardı. Orhan S. hastanede tedavi edilirke...


Miami GP, ABD'de Formula 1 tarihinin en yüksek canlı seyirci sayısına ulaştı

Salı günü açıklanan rakamlara göre, Miami GP'si Formula 1'e ABD tarihinin en büyük canlı televizyon seyircisini kazandırdı.


Engelli vatandaşa çarpan motosikletli kaçtı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen engelli vatandaşa çarpan motosikletin sürücüsü olay yerinden kaçtı.


Faciadan dönüldü! Akaryakıt istasyonunda takla attı

Faciadan dönüldü! Akaryakıt istasyonunda takla attı Kayserinin Melikgazi ilçesinde akaryakıt istasyonunda çarpışan otomobillerden biri takla attı. Takla atan otomobilin yakıt pompasına çarpmaması faciayı önledi. Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Cırgalan mahallesi Sivas bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonu içerisinde K.Y.nin sürücüsü o...


Muğla'da acil müdahale aracı can dostlar için hizmet veriyor

Muğla'da acil müdahale aracı can dostlar için hizmet veriyor MUĞLA, (DHA)-MUĞLA Büyükşehir Belediyesi'nin sahipsiz hayvanlara iç, dış parazit ve kuduz aşıları yapılması için hizmete aldığı Acil müdahale aracı ilçelerde hizmete başladı. Ekipler Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sokak hayvanlarının aşılarını yaptı.Muğla Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanl...


Munzur Vadisi Milli Parkı, motosiklet şampiyonalarına ev sahipliği yapacak

Munzur Vadisi Milli Parkı, motosiklet şampiyonalarına ev sahipliği yapacak Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)- TUNCELİ’de doğal güzelliği, endemik türler ve yaban hayatı açışından zenginliğiyle bilinen Munzur Vadisi Milli Parkı, Türkiye Enduro, ATV Şampiyonası ve Mototur Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu başkanı Be...


Huracan halefi, yeni bir V8 ile ağustos ayında tanıtılacak

PHEV güç ünitesi, sıradan bir V8'den çok daha güçlü olacak.


Jandarma ekipleri motosiklet kullanıcılarını bilgilendirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri organize sanayi bölgesindeki bir fabrikada çalışan ve işe motosikletle gelen işçileri trafik konusunda bilgilendirerek reflektif yelek hediye etti.


Okul müdürünü hayattan koparan kaza: Meslektaşları motosikletini tanıyınca olay yerine geldi

Antalya'da motosikletiyle hafif ticari araca çarpan ilkokul müdürü Erkan Şahin (54), yaşamını yitirdi. Kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından inen Şahin'in meslektaşları, hayatını kaybettiğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Erkan Şahin’in Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde ikinci kez üniversite okuduğu, derse gitmek için okuldan erken çıkarak motosikletine bindiği öğrenildi.


Kırıkkale’de 112 araç trafikten men edildi

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde bir haftada 112 araç trafikten men edildi.


Şüpheli otomobilden 186 adet kaçak alkol çıktı

Sinop’un Gerze ilçesinde polis ekiplerinin durumundan şüphelenerek durdukları otomobilden 186 adet gümrük kaçağı alkol ele geçirildi.


Hakkari'de dev kayalar yolu kapattı

Hakkari-Çukurca karayolu, dev kayaların yola düşmesi sonucu ulaşıma kapanırken bazı araçlar zarar gördü.


Kocaeli'de önce yayaya sonra elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü

Başiskele ilçesinde önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Feci kazada metrelerce savrulup yere çakılan yaya hayatını kaybederken, sürücü de yaralandı.


Minibüs yolda devrildi! Yaralılar var

Minibüs yolda devrildi! Yaralılar var Kaza, Adana- Ankara E-90 karayolu üzerinde Şereflikoçhisarda meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan M.Ç. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen minibüsün, Karandere Mahallesi yakınlarında sağ arka lastiği patladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yolun sağ tarafında bulunan ba...


Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Karaman’da otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.


Araştırma: Otomobillerdeki alev geciktirici kimyasallar kanserojen maddeler yayıyor

Bilim insanları, otomobillerde bulunan alev geciktirici kimyasalların kanserojen maddeler yaydığını belirledi.


Lastiği patlayan otomobil önündeki araca çarpıp devrildi: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde lastiği patlayan ve önündeki araca çarparak devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.


Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı

Konya’nın Kulu ilçesinde üç tekerlekli elektrikli bisiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.


Aşırı nadir bir Corvette yarış aracı, yeni sahibini arıyor

7.0 litrelik V8 motor, 618 bg güç üretiyor.


Silivri Kuzey Marmara Otoyolu’nda ticari araç alev alev yandı

Silivri Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeyken yanmaya başlayan hafif ticari araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Nisanda en fazla hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı yapılan markalar sıralandı. Peki, nisanda en fazla hangi markalar sattı?


Robotik araç maketleri tasarlayan Hakkarili Aram, TEKNOFEST'e davet edildi

Hakkari'nin Derecik ilçesinde kendi imkanlarıyla robotik araç maketleri tasarlayan 14 yaşındaki Aram Kaynak, Adana'da yapılacak Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e davet edildi.


Bentley Batur Cabrio: W12 motorun açık havayla buluşması

Sadece 16 tane üretilecek.


Dikkat! Bu tuzağa düşmeyin: Otomobil dolandırıcılığında yeni yöntem

Otomobil dolandırıcılığında sınır tanınmıyor. Bu kez satıcılar değil alıcılar dolandırıyor. Radyatöre yağ koyarak motoru arızalı gösterip fiyatı düşürüyorlar. Dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli? CNN TÜRK ekibinden Arife Yılmaz ve Kameraman Ümit Sertabipoğlu konuyu Oto Ekspertiz Uzmanına sordu.


FIA'nın ilk CEO'su Robyn görevinden ayrılıyor

FIA'nın ilk CEO'su Natalie Robyn bu ayın sonunda başka fırsatlara yönelmek üzere organizasyondan ayrılacak.


Skywell’den yeni SUV

Ulu Motor, Skywell HT-i modelinin hibrit versiyonunu Temmuz 2024 itibariyle Türkiye'de ön siparişlere açmayı hedefliyor.


Petrucci: "Dall'Igna, Marquez'i bırakmaz"

Eski MotoGP yarış galibi Danilo Petrucci, Gigi Dall'Igna'nın altı kez MotoGP şampiyonu Marc Marquez'i 'bırakmak' istemeyeceğine inanıyor.


İlk kez sergilenen PARS konfigürasyonu ilgi odağı oldu

Türk savunma sanayisinin yeni kara aracı çözümü PARS III 6x6 Ateş Destek Aracı (ADA) ilk kez sergilendiği Malezya'da beğeniyle karşılandı.


Rolls Royce’dan 2 yeni otomobil

Rolls-Royce Cullinan II ve Black Badge Cullinan II Serilerini Tanıttı.


Toyota zayıf yen ve artan hibrit satışlarıyla rekor net kar açıkladı

Japon otomobil üreticisi Toyota, dolara karşı zayıf yen ve artan hibrit talebinin etkisiyle 4,94 trilyon yenlik (31,9 milyar dolar) rekor yıllık net kar açıkladı.


Fatih'te Motosiklet Kazası: Müşterilere Çarptığı Anlar Kamerada

Fatih'te bir motosiklet sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir kafenin önündeki masalarda oturan müşterilere çarptığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada 4 kişi hafif yaralandı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Newey: "RB20'nin 'sevmediğim' bir özelliği ya bu yıl ya da gelecek yıl değişecek"

Red Bull'un tasarımcısı Adrian Newey, mevcut RB20 aracının "temel özelliklerinden birisini" beğenmediğini ve bunun yakında değişeceğini söyledi.


Mclaren, Pourchaire ile anlaşmaya hazırlanıyor

Theo Pourchaire'nin Arrow McLaren ile sözleşme imzalamak üzere olduğunu iddia eden bir rapora göre Fransız sürücü, hem IndyCar hem de Formula 1'de yer alacak gibi gözüküyor.


Fahri trafik müfettişi adaylarından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya görevlendirme talebi

Bu yıl 4-10 Mayıs ‘’Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’’ ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor


Bursa'da hafif ticari araç alevlere teslim oldu

Bursa'da park halindeki hafif ticari araç bir anda alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.


AB Çinden gelen otomobil bolluğundan rahatsız

AB Çinden gelen otomobil bolluğundan rahatsız Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Hristiyan Demokrat Birlik Partisinin (CDU) Berlinde düzenlenen 36. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Avrupanın Çinden gelen elektrikli otomobil bolluğuna karşı kendini koruması gerektiğini belirtti. AB ile Çin arasındaki ekonomik rekabe...