Müzik Video

Trending:


Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. Sürücü aracı durdurarak itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araç söndürüldü ancak kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.


Şanghay'daki çim yangınlarının nedeni anlaşılamadı, FIA çeşitli önlemler aldı

FIA, Şanghay'daki 7. virajda tekrarlanan çim yangınına ilişkin gece boyunca yapılan incelemelerin nedenine ilişkin bir cevap verememesinin ardından çeşitli önlemler aldı.


İnsansız araçlara en akıllı yatırım

Kamikaze Deli ile ilk insansız helikopter Alpin'i üreten Titra'yı satın alan Pasifik Grubu holdingleşti. Holdingin yeni yatırım hedefinde insansız kara ve deniz araçları da var.


Kontrolden çıkan minibüs korku dolu anlar yaşattı.

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan minibüs, yol kenarındaki ağaç ve tabelaları devirerek bir fabrikanın bahçesinde yan yatarak durabildi. Kaza sonucunda 5 kişi yaralandı.


Norris: "Tempomuz şaşırtıcı derecede kötüydü"

McLaren pilotu Lando Norris, ilk virajda yaşananlar nedeniyle büyük bi kayıp yaşadığını düşünmüyor.


Çanakkale'de feci kaza: Havada taklalar attı

Çanakkale’de kontrolden çıkan araç taklalar atarak yol kenarına savruldu. Araç kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kontrolden çıkan aracın taklalar atarak yol kenarına savrulduğu görülüyor.


Samsun'da Tırın Dorsesine Çarpan Araçta Kaza: Koca ve Karı Hayatını Kaybetti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Mustafa Yıldız idaresindeki hafif ticari araç, kırmızı ışıkta bekleyen bir tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan karı koca hayatını kaybetti. Cesetler olay yerinde çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.


Eskişehir’den araç çalan şüpheliler Söğüt’te yakalandı

Eskişehir'den çaldıkları araçla kaçan şüpheliler, Bilecik'in Söğüt ilçesinde yakalanırken, yapılan aramada uyuşturucu madde kullanma aparatları geçirildi.


Kia EV5 GT, resmî belgelerde ortaya çıktı

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı belgeleri paylaşıldı.


TÜPRAŞ karbon emisyonlarının azaltılması için 256 milyon dolarlık yatırım yapacak

Türkiye Petrol Rafinerileri (Tüpraş), katma değeri yüksek kimyasal ürünler üretmek ve karbon emisyonlarının azaltılmasını sağlamak amacıyla 256 milyon dolarlık yatırım yapılmasına karar verildiğini bildirdi.


Perez: "Yarışı dört gözle bekliyorum"

Sergio Perez, pazar günkü Çin Grand Prix'sinde galibiyet mücadelesi vermek için iyi bir konumda olacağını düşünüyor.


Aksaray'da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası

Aksaray'da inşaat malzemesi deposunu soyan hırsızlar ile polis arasındaki kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Elektrikli motosikletle kaçan hırsızlar bir süre sonra motosikletin aküsünün bitmesiyle bu kez de yaya olarak kaçmaya başladı. Gecenin sessizliğini siren seslerine bıraktığı kovalamacada hırsız kardeşler yarım saat süren takip sonucu yakalanırken, nefes nefese kalan şüphelilerden biri yere yatırılıp ters kelepçe yapıldığı esnada polis memurlarına 'Kalbim var' diyerek yardım istedi.


Avrupa'da otomobil satışları düşüyor: Elektrikli araçların geleceği tehlikede mi?

Avrupa Birliği'nde mart ayında otomobil satışları, tüketici davranış eğilimlerinin değişmesiyle birlikte düştü. View on euronews


F1 Çin Grand Prix'sinin sprint yarışında Max Verstappen birinci oldu

Formula 1 Dünya Şampiyonası Çin Grand Prix'sindeki sprint yarışını, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.


Yağış kazayı beraberinde getirdi, İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı kaldı

5Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde bariyerlere çarparak makaslayan tır sebebiyle İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı kaldı. Hafif yaralanan tır sürücü ayakta tedavi edilirken, tırın yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine döndü.


Esenyurt’ta ters yönden U dönüşü yaptığı sırada motosikletliyi ezen minibüs şoförü kamerada

Esenyurt’ta ters yönden U dönüşü yapan minibüs şoförü, seyir halindeki motosikletliyi altına aldı. Yaralı motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Düzensiz hurda taşıyan tırlara ceza yazıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde düzensiz hurda yükleyen tırlara ceza yazıldı.


Edremit'te şok asayiş ve trafik uygulaması

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, umuma açık yerlerde asayiş, trafiğin yoğun olduğu noktalarda ise trafik yönünden şok 'asayiş ve trafik' uygulaması yapıldı. Uygulama sonucunda 11 aranan kişi gözaltına alındı, ruhsatsız tabanca ve çalıntı motosiklet ele geçirildi. Ayrıca, 20 iş yeri ve 114 araç denetlendi, 18 araç sürücüsüne para cezası kesildi ve 3 araç trafikten menedildi.


Burdur'da 9 bin 225 araç ve sürücüsüne 19,1 milyon lira ceza

Burdur'da 9 bin 225 araç ve sürücüsüne 19,1 milyon lira ceza Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin mart ayı içerisinde yaptıkları denetimlerde 9 bin 225 araç ve sürücüsüne 19 milyon 153 bin 36 lira idari para cezası uygulandığını söyledi.Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında 'Huzur Şehri Burdur G...


2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’dan başlayacak

"2024 Türkiye Offroad Şampiyonası" Samsun'dan start alacak.


İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da, 21 Nisan Pazar günkü BtcTurk Boğa Koşusu kapsamında saat 07.00 ile 12.00 arasında Üsküdar'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.


Yaya geçidinde feci kaza kamerada: Otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan adama çarpıp metrelerce savurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin yaya geçidinde hızla çarparak savurduğu yaşlı adam ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, saat 11.30 sıralarında Oba Mahallesi Çevreyolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. yönetimindeki 07 AYG 093 plakalı otomobil, yaya geçidinden geçtiği esnada Ali A.'ya çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Ali A.'yı ilk müdahalenin ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, araç sürücüsü S.K. gözaltına alındı. Öte yandan kaza çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde yaya geçidinden geçmekte olan Ali A.'ya 07 AYG 093 plakalı aracın çarptığı anlar yer aldı. Yaşlı adamın çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görüldü.


Kontrolden çıkan otomobil, otobüs durağına çarptı: 1’i ağır 3 yaralı

Ankara’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, otobüs durağına çarptı. Kameralara da yansıyan kazada biri ağır toplam 3 kişi yaralandı.


Amasya’da kaza yapan otomobilde can verdi

Amasya’da kontrolden çıkarak kaza yapan otomobilin sürücüsü direksiyon başında hayatını kaybetti. Yaralanan eşi ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.


Citroen C3 Aircross geliyor! İşte özellikleri...

Citroen C3 Aircross özellikleri belli oldu.


Hamilton: "Zor bir yarıştı ama heyecanlı ve mutluyum"

Sezonun ilk sprint mücadelesinde Lewis Hamilton, Max Verstappen'in arkasında podyumun ikinci basamağında yer aldı.


Toyota, yeni Prius'ların hepsini geri çağırıyor

Arka kapılar, hareket hâlinde açılma tehlikesi taşıyor.


Antalya'da otel servis aracı devrildi: 19 yaralı

Antalya'da otel servis aracının devrilmesi sonucu 19 kişi yaralandı.


Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada

Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı. İki kuryenin sohbet ederken yapışık bir şekilde sürüş yapmaları ve bir kuryenin diğer motora ayağını koyup uzun bir süre yolculuk etmesi görüntülendi.


Kapı kilidini kırdıkları otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar

Ankara’da park halindeki bir otomobilin kapı kilidini kıran 2 hırsız, araç içerisinde bulunan 4 bin lira değerindeki eşyaları çaldıktan sonra gözden kayboldu. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Hakkari-Van karayolunda yaklaşık 5 gün önce meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan Hakan Gür, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Elektrikli Renault ticariler yollara çıkıyor

Yeni Renault Kangoo ürün ailesi, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech %100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor.


Türkiye Triatlon Elitler Türkiye Şampiyonası Sprint Mesafe Yarışı yapıldı

Türkiye Triatlon Elitler Türkiye Şampiyonası Sprint Mesafe Yarışı yapıldı.


Osmaniye’de polisten öğrencilere trafik eğitimi

Osmaniye’de polisten öğrencilere trafik eğitimi İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, trafik polisleri tarafında, çocukların trafikte bilinçli bireyler olarak yetişmesinin sağlanması ve trafik kurallarının öğretilmesi amacıyla “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında eğitim semineri verildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Dene...


Alonso: "Turu neredeyse iptal edecektim"

Aston Marti pilotu Fernando Alonso, son turunun ilk sektöründe hata yapmasından dolayı enredeyse turunu iptal etmeyi düşündüğünü söylüyor.


Yolun karşısına geçmek isteyen 8 yaşındaki çocuğa araba çarptı

Bilecik'te yolun karşısına geçmek isteyen 8 yaşındaki çocuğa araba çarptı.


Alonso: "En fazla bir ya da iki puan kaybettik"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, yarış dışı kalmasına rağmen yaptığı savunmadan pişmanlık duymuyor.


Alkollü sürücü dehşet saçtı: Park halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp metrelerce böyle savurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü bir sürücü, park halindeki motosiklete çarparak üzerinde oturan bir genci yaraladı. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza sonrasında sürücüye para cezası ve ehliyetine el konuldu.


Sarıyer'de 2 otomobil ve bir kamyonetin karıştığı kazada 4 yaralı

İstanbul'da Sarıyer TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde iki otomobil ile bir kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Perez: "Carlos ve Fernando'yu geçmek zordu"

Sergio Perez, sprint yarışında Carlos Sainz ve Sergio Perez'i geçmekte zorlandığını söylüyor.


Çin’de pole pozisyonu Max Verstappen’in

Formula 1 Çin Grand Prix'sinde pole pozisyonunu Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.


Halk otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara daldı: 7 araç birbirine girdi, 8 yaralı

Antalya’da kırmızı ışıkta duran araçlara halk otobüsü çarptı. Kazada 3’ü halk otobüsü 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralanırken, çarpan halk otobüsünün araç koltuğunda sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


JAECOO'dan 2 yeni hibrit geliyor

JAECOO, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda İki Yeni Hibrit Modelini Birden Tanıtılacak!


Ocon: "Bu yıl ilk kez araçtan maksimumu alamadık"

Esteban Ocon, güncellenmiş A524'ten henüz maksimumu alamadığını söylüyor ve hafta sonunun kalanı için "ayar değiştireceğini" belirtiyor.


Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası meydana geliyor. Bölge esnafı, kazaların sürücü hataları ya da yolun durumuyla ilgili olduğunu belirtiyor. Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu üzerinde sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Esnaf, sürücülerin hızlı seyir halindeyken virajlarda kaza yaptığını ve yolun dar olmasının da kazalara neden olduğunu ifade ediyor. Esnaf, önlem alınması gerektiğini vurgulayarak trafik kontrolünün artırılmasını talep ediyor.


2024 Çin GP: Verstappen arka arkaya altıncı kez pole pozisyonunda, Alonso üçüncü oldu!

2024 Formula 1 sezonunun beşinci yarışı olan Çin Grand Prix'si öncesinde pole pozisyonu Red Bull pilotu Max Verstappen'in oldu.


Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri

Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, depremde evini ve iş yerini kaybettikten sonra kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor. 9 aydır çadır altında hizmet veren Topal, eski hayatına geri dönmek istiyor.


Kentin en işlek 2 bölgesinin trafiğe kapalı alanlarında denetim

Eskişehir'de polis ekiplerince İki Eylül Caddesi ve İsmet İnönü Bulvarı'nın trafiğe kapalı alanlarında gerçekleştirilen denetimlerde 10 araca ceza kesildi.


Leclerc, Sainz'ın "sınırı aştığını" söyledi, Sainz özür diledi

Charles Leclerc, Carlos Sainz'n kendisine karşı yaptığı hamle ile sınırı aştığını söylerken, İspanyol pilot özür diledi.