Otomobil

Trending:


Villenueve: "Newey'nin Red Bull'dan ayrılma kararını anlayabiliyorum"

Jacques Villeneuve, Adrian Newey'nin Red Bull'dan ayrılmasının kısmen takımdaki iç sorunlardan kaynaklandığına inanıyor.


1 araba 2 motosiklet çalan hırsızlar yakalandı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir haftada bir otomobil ile iki motosiklet çaldığı iddia edilen 3 kişi yakalandı.


Ferrari, Miami GP renk düzenini tanıttı

Ferrari, bu hafta sonu gerçekleşecek olan Miami Grand Prix'si için kullanacağı renk düzenini tanıttı.


Drift atarken başka bir araca çarpıyordu

Karabük’te drift atan otomobilin seyir halindeki başka bir araca çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Burdur’da çıkan yangında ev ve otomobil kullanılamaz hale geldi

Burdur’da bir evde çıkan yangında ev ve garajda bulunan lüks otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.


Diyarbakır’da hafif ticari araç sürücüsü dalınca ilginç kaza meydana geldi

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde hafif ticari aracın sürücüsü dalınca, ilginç kaza meydana geldi. Facianın eşiğinden dönülen kaza, güvenlik kamerasınca kaydedildi.


İBBden ulaşım açıklaması

İBBden ulaşım açıklaması İBB tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro hattımızın Vezneciler, Haliç, Osmanbey, Şişli, Mecidiyeköy ve Gayrettepe istasyonları işletmeye açılmıştır. M7 Yıldız-Mahmutbey Metro ve T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda seferler normale döndü. M2 hattı Şişhane ve Taksim istasyonumuz ile F1 ...


Ankara yine sele teslim! Araçlar yollarda kaldı, vatandaşlar mağdur oldu

Ankara'da dün akşam başlayıp gece geç saatlere kadar süren sağanak, bugün akşam saatlerinde yeniden etkisini gösterdi. Yağış, trafikte aksamaya neden oldu, bazı araçlar yollarda kaldı. Bazı noktalarda hasarlı trafik kazaları yaşandı.


Wolff: "İlk güncellememiz bu hafta sonu geliyor"

Mercedes takım patronu Toto Wolff, Alman üreticinin W15'e ilk güncellemelerini bu hafta sonu getireceğini söyledi.


Hasarlı aracı almak isterken dolandırıldı! Yapılan yorumlara isyan etti: IBAN göndersin bana, 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isterken sahte ruhsatla dolandırılan araç boyacısı Cumali Orhan, yapılan haber sonrası sosyal meyada kendisine yapılan olumsuz yorumları eleştirdi. “Ava giderken avlandı” yorumuna, “Kardeşim ben ormanda kuş avına gitmedim” şeklinde yanıt veren Orhan, “397 yorumdan 7’si olumlu. 397 yorumun sadece 7’sine teşekkür ediyorum, geri kalanlara diyecek kelime bulamıyorum”...


İddiali koltuklardan birisi olan Mercedes koltuğunun yeni sahibi kim olacak?

Valtteri Bottas'ın, Mercedes'ten 2025 sezonunda Ferrari'ye giden Lewis Hamilton'ın yerini alması için ideal seçenek olduğu öne sürüldü.


Feci kaza kamerada! Yayalara çarptı, taklalar attı!

Mersin'de kırmızı ışık ihlali yapan bir araç, arkasında ilerleyen aracın kaza yapmasına neden oldu. Kontrolden çıkan araç yol kenarında oturanlara çarptı. 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza anında kameralar da kayıttaydı.


Yarış performansına odaklanılmasına rağmen, Aston Martin'in sıralama gücü devam ediyor

Aston Martin, 2024 F1 aracının yarış performansını iyileştirmeye çalıştıkları dönemde sıralama performanslarında bir kayıp yaşamadıklarını açıkladı.


Trafik ışıkları neden hep yuvarlak şekildedir? Trafik lambalarında neden kırmızı, sarı, yeşil renk kullanılır?

Trafik ışıkları, çıktığı ilk zamanlarda demiryollarının trenleri kontrol için uyguladığı sinyaller olarak kullanılmıştır. İlk trafik lambası da otomobilden çok önce 1868'de Londra'da kullanıldı. Gazla çevrilen kırmızı ve yeşil lambalar sonraları patlayıp insanlara zarar verince vazgeçildi. Sonunda ise ilkokul mezunu ABD'li bir siyahi Garret Morgan bilinen trafik lambasını yaptı. Peki trafik ışıkları neden hep yuvarlar şekildedir? Trafik...


Konya’da otomobilin motoruna sıkışan kedi kurtarıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde girdiği otomobilin motor kısmında sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.


Quartararo ilk MotoGP testinde yeni Yamaha M1'de "büyük değişim" hissetmiş

Fabio Quartararo, yenilenen M1'i Jerez'de test etmesinin ardından büyük bir değişim hissettiğini söyledi.


Adrian Newey, Ayrton Senna'nın kazası hakkında ne düşünüyor?

Adrian Newey, 1994'teki Imola kazası hakkında 2014 yılında önemli yorumlarda bulunmuştu. Gelin buna bir bakalım.


Düşük fiyata küçük ev: 50 m² için 40.000 €

Esnek, uygun fiyatlı, bireysel – modüler prefabrik evler, inşaatçılara kendi hayallerindeki evi gerçekleştirme konusunda hayal bile edilemeyecek olanaklar sunar. Bugün size bir örnek getirdik. Güney Afrikalı inşaat şirketi Greenpods'un programından geliyor. Kullanıcılarına, sofistike fikirler sayesinde çok daha büyük görünen; tasarım, işlev ve konforu bir araya getirerek modern, kendini iyi hissettiren 50 metrekarelik yaşam alanı sağlıyor....


Edirne’de 1 ayda 985 motosiklet ve sürücüsü denetlendi

Edirne’de 1 ayda 985 motosiklet ve sürücüsü denetlendi Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de jandarma ekipleri tarafından son 1 ay içerisinde 985 motosiklet ve sürücüsü denetlendi. İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında yapılan denetimlerde 985 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi. Kurallara uygun olmadığı değer...


Motosiklet ile otomobilin çarpışma anı kamerada

Adıyaman'da, otomobille çarpışan motosikletin üzerindeki 2 kişinin kazanın şiddetiyle yerde sürüklenme anları kameralara yansıdı. Kaza sonucunda yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.


Tokat’ta ATV devrildi, sürücü yaralandı

Tokat’ın Niksar ilçesinde ATV tipi aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.


Sainz'a göre Ferrari'nin 2024'teki ilerlemesinin anahtarı, "daha az korku"

Carlos Sainz, bu yıl "daha az korku" üreten bir Ferrari'ye sahip olmasının Formula 1 sezonuna etkileyici bir başlangıç yapmasının anahtarı olduğunu söylüyor.


Mercedes-Benzden indirim açıklaması

Mercedes-Benz, otomotiv endüstrisindeki fiyat indirim yarışına katılmaktan kaçınacak ve lüks araçlar için yüksek fiyat seviyelerini sürdüreceğini belirtti.


Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı

İstanbul'un Pendik ilçesinde seyir halindeki otomobilin park halindeki tırın dorsesine ok gibi saplandığı trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.


F1, erken (hatalı) start kurallarını sıkılaştırıyor

FIA, araç hareketinin araç içi sensörler tarafından algılanamamasıyla ilgili karışıklığı önlemek amacıyla Formula 1 için revize edilmiş erken start kurallarını yayınladı.


Eski sevgili terörü! Araca bomba düzeneği koydu... Motor ısınınca patlaması hedeflenmiş

Zonguldak'ta Serdar E. (24), takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin (23) sevgilisi Batuhan Y.'nin (24) otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Sanayi sitesinde bulunan bomba düzeneği, fünyeyle patlatılırken, gözaltına alınıp suçlamaları reddeden Serdar E. ise adliyeye sevk edildi.


İzmir'de açılan iki fuarda son model tekneler ve antikalar sergileniyor

İzmir'de 2. Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı (Marine Saloon Trade-MAST) ile Sanat ve Antika Fuarı açıldı.


Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde karşısına çıkan köpeğe çarpmamak manevra yapan araç araziye devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.


Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem bugün başladı

Tüm araç sahiplerini ilgilendiren Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında (zorunlu trafik sigortası) hasar maliyet endeksi uygulamasına bugün itibarıyla başlandı.


Aston Martin Vanquish, 835 bg gücünde bir V12'ye sahip olacak

Sıfırdan tasarlanan yepyeni bir motor.


Çalıntı otomobil ile geldiler! Motosiklet çaldılar

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 1 hafta içerisinde 1 otomobil ile 2 motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


ESCUDO’nun üreteceği zırhlı ve balistik plakalar dünya pazarında yerini alacak

Savunma sanayi sektöründe ESCUDO markasıyla üretilecek olan zırhlı araçlar, balistik plaka ve başlıklar dünya pazarındaki yerini alacak.


Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen kazada, M.D. idaresindeki hafif ticari araç ile Ş.T. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan ticari araç ters dönerken, T.D., A.D. ve S.R. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Clarkson: "Alonso-Aston Martin açıklaması Newey için erken yapıldı"

Formula 1 gazetecisi ve basın toplantısı sunucusu Tom Clarkson, Adrian Newey'in peşinde olduğu bilinen Aston Martin ile ilgili 'komplo teorisini' ortaya attı.


Stella: "McLaren mevcut gelişim hızını sürdürürse, 12 ay içinde Red Bull'u yakalayabilir"

Andrea Stella, McLaren'in önümüzdeki 12 ay boyunca geçen yılki gelişim çizgisini tekrarlayabilmesi halinde şampiyona lideri Red Bull'u yakalayabileceğine inanıyor.


Zarco'nun yeni Honda MotoGP prototipi hakkında "çok olumlu yorumları" yok

LCR Honda sürücüsü Johann Zarco, İspanya GP sonrası testte ilk kez denediği Honda'nın yeni MotoGP prototipinden pek etkilenmedi.


Yolcu otobüsünün bagajında 50 koli makaron ele geçirildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada 50 koli içinde 200 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi.


Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı

Amasya’nın Taşova ilçesinde yoldaki çukurlar nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralı olarak kurtuldu.


Pininfarina gerçek bir "Batmobile" üretecek

Bruce Wayne kadar zengin olmanız gerekebilir.


Balıkesir açıklarında motoru arızalanan bottaki düzensiz göçmenler kurtarıldı

Balıkesir açıklarında motoru arızalanan bottaki 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.


FIA: "WRC kuralları tartışması 2025 lastik gelişimini etkilemeyecek"

FIA'ya göre, Dünya Ralli Şampiyonası'nın gelecek yılki teknik düzenlemelerine ilişkin mevcut belirsizlik, Hankook'un yeni lastiklerinin hazırlıklarını etkilemeyecek.


ATV turu kazayla son buldu

ATV turu kazayla son buldu Aksarayda üniversite öğrencisi 2 genç kızın bindiği ATV sürücüsünün virajı alırken kuma kaptırması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve yolcu konumundaki 2 genç kız yaralanırken, birisi yarasını unutup sağlık ekiplerine görüntü alan basın mensuplarının neden çektiğini sordu. Kaza, Bayr...


Yalova'da 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Yalova-İzmit kara yolu Altınova ilçesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 34 HE 0056 plakalı Skoda marka otomobil ile 34 EU 3401 plakalı Mini marka otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan Kübra S., Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.


BMW, benzinli modellerindeki "i" takısına veda ediyor

Elektrikli modeller ile karışması önlenmiş olacak.


Jaguar XJS'in 600 bg'lik restomod'una merhaba deyin

TWR Supercat isimli modelin 88 örneği üretilecek.


Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Malatya’da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.


Red Bull doğruladı: Efsane tasarımcı Newey veda ediyor

T24 Dış Haberler Formula 1 tarihinin en ünlü otomobil tasarımcılarından Adrian Newey,  önümüzdeki yıl Red Bull'dan ayrılacağını duyurdu. Red Bull, takımın dominasyonunda aslan payına sahip olduğu düşünülen Britanyalı tasarımcının "2025'in ilk çeyreğinde" takımdaki 18 yıllık görevini noktalayacağını doğruladı. Newey'nin hangi takıma gideceği henüz b...


Motosiklet tutkunları Bitlis'te

Motosiklet tutkunları Bitlis'te Özcan ÇİRİŞ/BİTLS,(DHA)-ANTALYA’da bir araya gelen 70 kişilik motosiklet grubundan 9’u bölgeyi tanımak ve yeni rotalar belirlemek üzere Bitlis’in Tatvan ilçesine geldi. Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde birçok kente gideceklerini belirten tutkunlar, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinin ardından Van, Hakk...


Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çekici çarptı: 1 yaralı

Burdur-Isparta karayolunda kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çekici çarptı, kazada 1 çocuk yaralandı.


Seyir halindeki aracın motor kısmı alev topuna döndü

Aydın'ın Efeler ilçesinde seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan araç kullanılamaz hale geldi.