Haber

Trending:


Elazığ’da öğrenciler trafik kuralları konusunda bilinçlendirildi

Elazığ’da polis ekipleri tarafından, çocuklara yönelik trafik konusunda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.


Maltepe'de alkollü sürücü otobüs durağına girdi

Maltepe'de alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobil, otobüs durağına girdi. Olay sonucu yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. Sürücü gözaltına alındı ve olayla ilgili çalışma başlatıldı.


Kar değil dolu yağdı

Düzce'de aniden bastıran yağmur yerini doluya bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı yeri beyaza bürüdü.


Otobüslerden telefon ve evlerden hırsızlık yapan şüphelilere 'tırpan' operasyonu: 6 tutuklama

Diyarbakır'da Ramazan bayramı nedeniyle otogar yoğunluğunu fırsat bilen 6 şüpheli, otobüslerden telefon ve evlerden eşya çalarken kamera görüntülerine yakalandı. Polis, dijital albüm oluşturarak şahısları tespit edip operasyon düzenledi. Yakalanan 6 zanlıdan biri 10 ayrı hırsızlık suçundan aranıyordu. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Park halindeki motosiklet 3 farklı kazaya karıştı, gelen çarptı giden çarptı

Isparta'da park halinde duran motosikletin 3 farklı kazaya karıştığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Motosiklet, bölgede yaşanan 3 kazadan da payına düşeni aldı. İlk kaza kontrolden çıkan kamyonetle gerçekleşti. Ardından geri manevra yapan bir otomobil motosiklete çarptı. Bir süre sonra ise sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği bir otomobil motosiklete çarptı. Kazalar sonucunda motosikletin sahibi ve diğer sürücüler yaralandı.


Polis, motosiklet hırsızını vatandaşın motosikletiyle kovaladı

Bursa’da 2 günde 4 motosiklet çalan hırsız, polisin pratik zekasıyla kıskıvrak yakalandı. Güvenlik kameralarına yansıyan anlarda, kendinden kaçan hırsızı vatandaşın motosikletine binerek yakalayan polis büyük alkış aldı.


Yunusemre’de modifiye araçlar görücüye çıkacak

Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Mesire Alanı’nda modifiye tutkunlarını ağırlayacak. Bu yıl 6. kez 5 Mayıs Pazar günü Ortaköy Mesire alanında düzenlenecek "Cadde Manisa Tuning Fest 2024’te otomobil tutkunları araçlarını görücüye çıkaracak.


Norris, yaşadığı sorun hakkında: "Aracı gereğinden fazla zorladım"

Lando Norris, Formula 1'in Miami Grand Prix'sinde dokuzuncu sırayı elde etmesinin; son turunun başlarında aracı fazla zorlaması olduğunu söyledi.


Aracı arızalanan yaşlı sürücünün yardımına polisler yetişti

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşlı bir sürücünün kullandığı patpat motoru arızalanınca devreye polis ekipleri girdi.


Opel'den Mayıs ayına özel fırsatlar!

Hem binek hem ticari modellerde geçerli kampanyalar.


En çok aracın geçtiği köprü belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM) bağlı yol ağında gerçekleşen trafik hacimlerinin metropol kentlerin geçiş noktalarında hizmet veren bazı akslarda artış gösterdiğini belirterek, karayolları ulaşım yatırımlarının lokomotifi anlayışıyla yüksek standartlı yollar ile konforlu ve güvenli yol ağı oluşturduklarını söyledi.


Sakarya'da trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıdı. Yaya geçidinde yürüdüğü esnada yolun sağ tarafını kontrol eden küçük bir kız çocuğuna otomobilin çarpma anı saniye saniye görüntülendi. Mart ayında meydana gelen 3 ayrı trafik kazası, Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlandı. Trafik kazalarının kural ihlali ve sürücülerin dikkatsizliğinden meydana geldiği görüldü. Görüntülere yansıyan ilk kazada Serdivan ilçesi Bağlar Caddesi'nde yolun sol tarafını kontrol ettikten sonra yaya geçidinde yürümeye başlayan küçük bir kız çocuğuna otomobilin çarptığı anlar yer aldı. Diğer iki kazanın ise kavşaklarda meydana geldiği görüldü.


Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Akaryakıtta fiyat farkı düzenlemesi

Akaryakıt istasyonlarında performans ya da tasarruf vadi ile aynı türden akaryakıtların farklı fiyattan satılmasına yönelik uygulama kaldırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki uygulama ne zaman başlayacak? İşte detaylar...


Kağıthane'de korkunç olay: Otomobilde başından vurulmuş halde ölü bulundu

İstanbul Kağıthane’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Keşan’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde Sanayi Kavşağı’nda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.


Babaeski’de yük taşıyan araçlar denetlendi

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu Beldesinde, yük taşıyan araçlar denetlendi.


Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü havaya savruldu

Nevşehir’de motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Araç satışlarında hesap değişti! Aylar sonra ilk kez oluyor

Satış rekorları kıran otomotiv pazarı nisanda 21 ay sonra ilk kez frene bastı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) açıkladığı verilere göre, Nisan 2024’te otomotiv pazarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22.3 azalarak 75 bin 919 adet oldu.


Sopayla öğrenci servisine saldırdı

Sopayla öğrenci servisine saldırdı Antalyanın Alanya ilçesinde otomobil bir sürücüsü, yol verme nedeniyle tartıştığı öğrenci servis minibüsüne sopayla saldırdı. Saldırı anı servisin içinde bulunan bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, saldırgan sürücü ve babası gözaltına alındı. Fotoğraf: DHA SERVİS LİSE ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIY...


Newey, ayrılık kararı sonrası ilk kez konuştu: "Hamilton'ın Ferrari çağrısı üzerine gururum okşandı"

2025'in başında 2006'dan bu yana çalıştığı ve şampiyonluklar kazandırdığı Red Bull'dan ayrılacak olan Adrian Newey, 2025'te Ferrari'ye geçecek olan Lewis Hamilton'ın kendisine yaptığı çağrıdan büyük gurur duyduğunu söyledi.


Sainz: "Aracın davranışı antrenmanlara göre değişti"

Carlos Sainz, antrenman turlarına göre araç davranışının değiştiğini söylüyor.


EPDK kararı:Katkılı benzin ve motorin tek fiyat olacak

EPDK kararı:Katkılı benzin ve motorin tek fiyat olacak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK), "8370 Sayılı Farklılaştırılmış Akaryakıtlara İlişkin Kurul Kararında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kurul Kararı", Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, Karar kapsamında, farklılaştırılmış akaryakıtlar için artık fiyat farkı uygulanamayacak. Kararın E...


Marko: "Verstappen önemli olduğu anda iyi bir tur attı"

Red Bull'un motor sporları danışmanı Helmut Marko, Max Verstappen'in önemli olduğu anda iyi bir iş çıkardığını söylüyor.


Şüpheli şahsın üzerinden tabanca ele geçirildi

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında şüphe üzerine durdurulan araç içerisindeki sürücünün üzerinde yapılan aramada 1 adet tabanca, şarjör ve 51 fişek ele geçirildi.


sigortaladım.com’dan yeni sigorta ürünü

sigortaladım.com, yeni ürünü Aracıma Garanti Sigortası’nın başladığını duyurdu. Sigorta, araçların en önemli aksamların da oluşabilecek arızaları güvence altına alıyor.


Taksi durağında dehşet anları kamerada

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinin geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü yapan oğlunun durakta darp edildiğini öğrenen anne şikayetçi oldu. Darp anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.


İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Gemi trafiği, yat yarışları nedeniyle sabah saatlerinden itibaren çift yönlü askıya alındı


Büyükçekmece'de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Büyükçekmece'de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki tırın altına girdi. Kazada araç içerisinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken tırın ve kaza yapan aracın sürücüleri ise yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti.


Hırsızlık suçundan aranıyordu ehliyetsiz araç kullanırken yakalandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde hırsızlık suçundan aranan çocuk şahıs ehliyetsiz araç kullanırken yakalandı.


Alonso sprint yarışı için heyecanlı değil: "Eğer mücadele edersek ceza alacağız"

Fernando Alonso Çin'deki sprint yarışında aldığı cezadan memnun olmadığını tekrarlıyor ve Miami yarışı için "sabırsızlanmadığını" ekliyor.


Russell: "Sıralama turlarındaki hızımıza çözüm bulmamız gerekiyor"

George Russell, Mercedes'in sprint sıralama turlarında üçüncü bölüme kalamadığı cuma gününün ardından tek tur tempolarından memnun değil.


Drift atan ehliyetsiz sürücüye yaptığı pahalıya mal oldu

Afyonkarahisar'da mahallenin ortasında aracıyla drift atarken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen ehliyetsiz sürücüye polis 45 bin 210 lira ceza kesti.


Yaya geçidinde küçük kız çocuğuna çarptı

Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Yaya geçidinde yürüdüğü esnada yolun sağ tarafını kontrol eden küçük bir kız çocuğuna otomobilin çarpma anı saniye saniye görüntülendi.


Kırşehir’de 2 araçta 3 organizatör ve 23 Suriyeli düzensiz göçmen yakalandı

Kırşehir'de polis, 2 araçta 3 organizatör ve 23 Suriyeli düzensiz göçmen yakaladı.


Babaeski’de maddi hasarlı trafik kazası

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.


Hurdaya dönen araçtan çıkan bebek ve çocuğa ’112 Acil Anne’

Antalya’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada hurdaya dönen araçta bulunan 4 kişilik aile kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası huysuzlanan 40 günlük bebek ile 3 yaşındaki ağabeyine sağlık görevlileri anne şefkati ile sakinleştirdi.


Sainz: "Hulkenberg'le anlaşan Audi ile anlaşacağıma dair bir garanti yok"

Carlos Sainz, gelecekte Audi'de Formula 1 koltuğuna oturacağına dair bir "güvencesi" olmadığını ancak üreticinin Nico Hulkenberg ile anlaşmasının "tamamen mantıklı" olduğunu söyledi.


Adana’da iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda otomobiliyle seyreden kadın sürücü vuruldu

Adana’da bir lastik tamirhanesine düzenlenen silahlı saldırıda kurşunlar, çocuğunu kursa bırakıp eve gitmek için yola çıkan otomobil sürücüsü kadının ensesine isabet etti. Dolmuşa çarparak duran kadın ağır yaralandı.


Bottas, sprint yarışı için grid cezası aldı

Valtteri Bottas, 2024 Miami Grand Prix sprint yarışı için üç sıra grid cezası aldı.


Araç sahipleri dikkat: Benzin ve motorine indirim bekleniyor

İndirimle birlikte, benzin ve motorin fiyatları ülke genelinde önemli ölçüde düşecek


Hulkenberg: "Daha iyisini yapabilirdik"

Nico Hulkenberg, Miami GP sprint sıralama seansının son bölümünde bir hata yaptığını; ancak bu hata haricinde her şeyin oldukça iyi olduğunu söyledi.


Ocon: "Araçtan her şeyi hatta daha fazlasını aldım"

Alpine pilotu Esteban Ocon, sıralama turlarında araçtan maksimumu aldığını düşünüyor.


Tesla küçülüyor

Elon Musk’ın şirketin yeni işten çıkarmalar kapıda.


Türkiyede en çok araç FSMden geçiyor

Türkiyede en çok araç FSMden geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 2023 yılı Trafik Hacim Bilgileri istatistiklerini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Türkiyede ulaşımın tüm modlarında çağ atlatan yatırımlar ve atılımlar yaptıklarını belirten...


Antika otomobili ile antik şehirler turunda

Klasik otomobil tutkunu Cengiz Arsay, 1936 model arabasıyla çıktığı Antik Şehirler turunda duraklarından biri olan Konya’ya ulaştı. Antika otomobili ile Antik Şehirlerin önemine dikkat çekmek için bu tura çıktığını ifade eden Cengiz Arsay, “Bu araçların da bu tip etkinliklerde önemli bir rol alabileceklerini göstermek istiyoruz” dedi.


Tırın önünde metrelerce sürüklenip burunları bile kanamadan kurtuldular

Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca Mart 2024 tarihinde Tokat’ta meydana gelen kazalar paylaşıldı. Kaydedilen görüntülerde bir otomobil tırın önünde metrelerce sürüklendi. Araç içerisinde bulunanlar şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldular.


Erzincan’da trafik kazası: 1 yaralı

Erzincan'da takla atan otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Albon: "Ayarlarda yanlış yöne gittik"

Williams pilotu Alex Albon, ayarlarda yanlış yöne gitmelerinden dolayı Miami GP sıralama turlarında zorluk yaşadıkları görüşünde.


El frenini çekmeyi unuttu, esnafın dikkati kazayı önledi

Malatya’da bir vatandaş arabasını park ettikten sonra el frenini çekmeyi unutunca durumun farkına varan bir esnaf hareket eden aracı son anda durdurarak kazayı önledi.


Çekici üzerinde taşınan araçtan 45 adet ruhsatsız tabanca bulundu

Uşak’ta çekici üzerinde taşınan araçta 45 adet ruhsatsız tabanca bulunurken, çekicide bulunan 4 kişi gözaltına alındı.