Otomobil

Trending:


Perez: "Carlos ve Fernando'yu geçmek zordu"

Sergio Perez, sprint yarışında Carlos Sainz ve Sergio Perez'i geçmekte zorlandığını söylüyor.


Otoyola girişler kapanınca trafik kitlendi

Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümü kamyondan dökülen sıvı gübre dolayısıyla trafiğe kapanınca karayolunda uzun araç trafiği oluştu.


Oliveira, MotoGP'nin artık 'çok kolay göründüğünü' düşünüyor

Trackhouse Racing sürücüsü Miguel Oliveira, MotoGP'nin 'evden izleyenler için çok kolay göründüğünü' düşünüyor ve serinin izleyicilere daha iyi bir bakış sunabileceğini düşünüyor.


Tesla Cybertruck, gaz pedalının sıkışması yüzünden geri çağrılıyor

4 Nisan'a kadar üretilen 3.878 aracın tamamı geri çağrıldı.


Antalya’da otel servis aracı devrildi: 19 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan servis aracı devrildi, içindeki 19 yolcu yaralandı.


Unimog efsanesi 75. yaşını kutluyor!

Unimog ailesini, seri üretime geçişinin 75. yılında biz de kutluyoruz.


Tesla'dan Türkiye'ye özel model!

En ucuz Tesla'ya merhaba deyin.


Kia EV5 GT, resmî belgelerde ortaya çıktı

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı belgeleri paylaşıldı.


Citroen C3 Aircross geliyor! İşte özellikleri...

Citroen C3 Aircross özellikleri belli oldu.


İkinci el otomobilde hareketlilik: İlanlarda en çok görülen modeller neler?


Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı

Sinop’ta kümeslere dadanan çakal, otomobilin çarpması sonucu telef oldu.


Verstappen: "Aracın dengesi oldukça iyiydi"

Red Bull pilotu Max Verstappen, Çin sprint yarışında elde ettiği zaferden memnun.


Otomobille koltuğu böyle taşıdılar

Bolu’da Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kişinin ilginç koltuk taşıma anları kameraya yansıdı. Koltuğun bir ucunu otomobilin bagaja koyan diğer ucundan da kendileri tutan vatandaşlar, aracın hareket etmesiyle koltuğu taşıdı.


Sarıyer'de 2 otomobil ve bir kamyonetin karıştığı kazada 4 yaralı

İstanbul'da Sarıyer TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde iki otomobil ile bir kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Üsküdar’da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Facianın eşiğinden dönüldüğü kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Alonso: "En fazla bir ya da iki puan kaybettik"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, yarış dışı kalmasına rağmen yaptığı savunmadan pişmanlık duymuyor.


Texas'taki robotik dünya şampiyonasında 17 Türk takımı yarışıyor

ABD'nin Texas eyaletinde gerçekleştirilen 2024 FIRST Robotics Competition (FRC) adlı dünya şampiyonasına Türkiye'den, lise düzeyinde 17 Türk robotik takımı katılıyor.


Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı

Hatay’da bir iş yerinden 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.


Ocon: "Bu yıl ilk kez araçtan maksimumu alamadık"

Esteban Ocon, güncellenmiş A524'ten henüz maksimumu alamadığını söylüyor ve hafta sonunun kalanı için "ayar değiştireceğini" belirtiyor.


Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: Kendi aracı kaldırıma çarptı, 2 araç birbirine girdi

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde caddeye kontrolsüz giren ehliyetsiz sürücü kaldırıma çarptı, bu araca çarpmamak için sürücülerinin direksiyonlarını kırdığı iki araç da birbiriyle çarpıştı. Kazada 1 çocuk hafif yaralandı.


Aksaray’da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı

Aksaray’da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı Erkan ALTUNTAŞ /AKSARAY, (DHA) - AKSARAY’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı. Olay, saat 08.00 sıralarında Aksaray Ankara kara yolu 18’inci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep’den Ankara’ya giden Metin Uzun (33) yönetimindeki 33...


Gediz polisi plakasız motor ve kasksız sürücülere göz açtırmıyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde polis ekipleri motosikletleri sıkı takibe aldı.


Depremzede ustadan çadırda araç tamiri

Depremin vurduğu Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor.


Avrupa'da otomobil satışları düşüyor: Elektrikli araçların geleceği tehlikede mi?

Avrupa Birliği'nde mart ayında otomobil satışları, tüketici davranış eğilimlerinin değişmesiyle birlikte düştü. View on euronews


Aksaray'da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada

Aksaray'da inşaat malzemesi deposunu soyan hırsızlar ile polis arasındaki kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Elektrikli motosikletle kaçan hırsızlar bir süre sonra motosikletin aküsünün bitmesiyle bu kez de yaya olarak kaçmaya başladı. Gecenin sessizliğini siren seslerine bıraktığı kovalamacada hırsız kardeşler yarım saat süren takip sonucu yakalanırken, nefes nefese kalan şüphelilerden biri yere yatırılıp ters kelepçe yapıldığı esnada polis memurlarına 'Kalbim var' diyerek yardım istedi.


Arama yapılan araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı.


Hondadan Brezilyaya 808 milyon dolarlık yatırım

Hondadan Brezilyaya 808 milyon dolarlık yatırım Hondanın Brezilyadaki Ticari Başkan Yardımcısı Roberto Akiyama, Hondanın Brezilyadaki Itirapina tesisine 2030 yılına kadar 4,2 milyar real (807,74 milyon dolar) yatırım yapacağını duyurdu. Öte yandan şirketin, Güney Amerika ülkesinde hibrit bir araç geliştirmeyi de hedeflediği aktarıldı. Hondanın duyu...


Hamilton: "Norris'in 1. virajda zorlamaması onun için daha iyi olurdu"

Lewis Hamilton, Lando Norris'in Formula 1'in Çin GP sprint yarışında 1. virajda zorlamaktan vazgeçmenin daha iyi olacağını çünkü Norris'in daha sonra geçiş yapabilecek hıza sahip olduğunu düşünüyor.


Kuryelerin tehlikeli yolculuğu

Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı.


WSBK Assen: Cuma antrenmanlarında lider Bautista, Toprak ikinci!

Assen'de gerçekleştirilen antrenman seanslarının en hızlı ismi Ducati sürücüsü Alvaro Bautista olurken, Toprak Razgatlıoğlu zirvede yer aldı.


Bir drift attı, 50 bin TL ceza yedi

Mersin'de drift atan bir sürücü güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi, 50 bin 541 TL ceza kesildi, araç 2 ay trafikten men edildi. Polis sürücünün ehliyetsiz, aracın da sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi.


Mercedes-Benz eSprinter | Elektrikli Sprinter! | İlk Sürüş

Alman markanın Van modeli hem makyajlandı hem de elektrikli seçeneğinin Türkiye'ye geleceği açıklandı.


Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. Sürücü aracı durdurarak itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araç söndürüldü ancak kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.


İtibardan tasarruf olur mu?

Eskiden çarşı pazara resmi araçlarla gidilmesini önlemek amacıyla, kamuya ait araçların ön kapılarının üzerinde büyük harflerle, ”resmi hizmete mahsustur” yazardı. Bu uygulamadan neden vazgeçildi? Cevabını tahmin etmek, o kadar zor değil.


Dolu modelden ellerinde yok, kısa menzilli, tutulmayan modeli ucuzlattılar

Avrupa ve Türkiye’de satışları ciddi oranda düşen elektrikli otomobil üreticisi Tesla, dolu modelden ellerinde olmayınca, kısa menzilli tutulmayan modeli ucuzlattı. Amerikalı üretici, 1 milyon 791 bin 451 TL’den Türkiye’de ön siparişe açtığı Model Y için 50 bin TL kapora ile sipariş almaya başladı.


Elektrikli Renault ticariler yollara çıkıyor

Yeni Renault Kangoo ürün ailesi, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech %100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor.


Değişim

Nalbantlık... Güzel meslek. Kıymetli. Ama... At arabası kalmadı. Süvari birliklerinin yerini tanklar, zırhlı taşıyıcılar aldı. Bireysel ulaşımda otomobil en yaygın tercih... Ne yapacağız? Tutarlılık ya da özü korumak adı altında 'nalbantlık da nalbantlık' demeye devam mı edeceğiz? İnsan konforunun kaçmasından korkar. Konfor alanı genişledikçe bu ko...


İnsansız araçlara en akıllı yatırım

Kamikaze Deli ile ilk insansız helikopter Alpin'i üreten Titra'yı satın alan Pasifik Grubu holdingleşti. Holdingin yeni yatırım hedefinde insansız kara ve deniz araçları da var.


Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.


İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.


Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak

Araç sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil. İşte son dakika haberin detayları...


Trafikte önem taşıyan sürücüler tarafından çok bilinmeyen levha: 'Yol ver'

Sürücülerin birçoğunun kavşaklarda bulunan 'yol ver' levhasının anlamını bilmemesi dikkat çekti. Kavşaklardaki kazaların azaltılması için 'yol ver' levhasını gören sürücülerin diğer araçlara yol vermesi gerektiğine dikkat çeken uzmanlar, trafik kurallarına uyulduğunda kazaların azalacağına ve can ve mal kaybının önüne geçilebileceğine vurgu yapıyor.


Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü

Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay saat 23:00 sıralarında meydana geldi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Hamilton: "Zor bir yarıştı ama heyecanlı ve mutluyum"

Sezonun ilk sprint mücadelesinde Lewis Hamilton, Max Verstappen'in arkasında podyumun ikinci basamağında yer aldı.


Norris: "Tempomuz şaşırtıcı derecede kötüydü"

McLaren pilotu Lando Norris, ilk virajda yaşananlar nedeniyle büyük bi kayıp yaşadığını düşünmüyor.


3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Tavas ilçesinde 10 gün önce 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde, bugün yeni bir kaza meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.


Yaya geçidinde feci kaza kamerada: Otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan adama çarpıp metrelerce savurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin yaya geçidinde hızla çarparak savurduğu yaşlı adam ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, saat 11.30 sıralarında Oba Mahallesi Çevreyolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. yönetimindeki 07 AYG 093 plakalı otomobil, yaya geçidinden geçtiği esnada Ali A.'ya çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Ali A.'yı ilk müdahalenin ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, araç sürücüsü S.K. gözaltına alındı. Öte yandan kaza çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde yaya geçidinden geçmekte olan Ali A.'ya 07 AYG 093 plakalı aracın çarptığı anlar yer aldı. Yaşlı adamın çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görüldü.


2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Verstappen kazandı, Hamilton ikinci oldu!

2024 Formula 1 sezonunun beşinci yarışı olan Çin GP öncesinde sprint yarışını Red Bull pilotu Max Verstappen kazandı.


Otokar'dan 2 yeni tonajlı kamyon geliyor

Otokar, yeni tonajlı araçlarını pazara sünüyor


İkinci elde hareketlilik başladı!

Arabam.com, Mart ayı verilerini açıkladı.