Finans

Trending:


Yüksekova’da ticari taksi ücretlerine zam yapıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde alınan kararın ardından ticari taksi ücretlerine zam yapıldı.


Kayserispor kırmızı kart gördü, başkan Ali Çamlı sahaya girdi!

Kayserispor - Konyaspor maçı oynanırken Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor, Konyaspor'u konuk etti. Ev sahibi takımda Nazon 18. dakikada kırmızı kart gördü. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı karara sert tepki gösterdi. Ali Çamlı sahaya girdi. ]]>


Max Verstappen, art arda 8 pole pozisyonu ile Ayrton Senna'nın rekorunu yakaladı!

Max Verstappen, Emilia-Romagna GP öncesinde kazandığı pole pozisyonu ile Ayrton Senna'ya ait rekoru yakalamış oldu.


Norris mutlu: "Ferrari'nin önünde olmak bizim için güzel sonuç"

McLaren pilotu Lando Norris, her ne kadar sıralamalarda pole pozisyonunu kazanamasa da sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.


Hamilton: "Aracımız bıçak sırtında"

Lewis Hamilton, Mercedes aracının adeta bıçak sırtında olduğunu çünkü performansının turdan tura değiştiğini söyledi.


Pendik'te trafik kazası: 2'si ağır 4 yaralı

Pendik'te bir otomobil ile ticari taksinin karıştığı kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Şanslı olan kazanacak

Şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan G.Saray, bugün saat 19.00'da F.Bahçe'yi ağırlayacak. Kanarya, zirve şansını son haftaya bırakmak için kazanmak zorunda. Zorlu müsabakada bireysel performanslar, kırmızı kartlar ön plana çıkabilir.


Pendik’te cip ile çarpışan ticari aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı

Pendik’te seyir halinde olan bir cip ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle refüjdeki beton bariyere çarpan hafif ticari aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı. Sıkışan sürücü itfaiye tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


4 daire, lüks otomobiller! Kara para operasyonunda 8 kişi yakalandı

Özel harekat destekli operasyonda 8 şüpheli yakalanırken, 4 daire ile lüks otomobillerin de içinde olduğu 12 araca el konuldu.


Antalya'da drift yapan sürücüye öyle bir ceza kesildi ki...

Antalya’nın Alanya ilçesinde drift yaparak trafik kurallarını çiğneyen araç ve sürücüsüne jandarma ekipleri tarafından 128 bin 932 lira para cezası kesildi. Araç sürücüsünün ehliyetine ise süresiz el koyuldu. Edinilen bilgiye göre, Mahmutlar Mahallesinde gece geç saatlerde bir ataç vatandaşları rahatsız edecek şekilde drift yaparak trafik kurallarını hiçe saydı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla çekerek sosyal medyada paylaştı....


Piastri: "Yarış için kendimize güveniyoruz"

McLaren'ın genç pilotu Oscar Piastri, Imola'daki sıralamalarda 2. olmasının ardından yarış için de umutlu olduklarını söyledi.


Antalya'da otomobil yangınında hayatını kaybeden Polonyalı turistlerin kimlikleri belli oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen otomobil yangınında hayatını kaybeden Polonyalı turistlerin kimlikleri belirlendi. Kaza sonucunda araçtan çıkamayan sürücü ve yanındaki yolcu feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Yangın sonucunda itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, araç küle döndü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


İstanbul'un güçlü avcısı Trabzon!

İlk yarıda ev sahibi ekip daha fazla yüklense de 45+2. dakikada Fırtına'nın golcüsü Paul Onuachu sahneye çıktı. İkinci yarıda skoru korumayı bilen Trabzonspor, 3'üncülük için yarıştığı rakibine son darbeyi vurdu, Avrupa biletini de cebine koydu.


Türkeli’de kaza

Sinop'un Türkeli ilçesinde iki otomobil çarpıştığı kaza maddi hasarla anlatıldı.


19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT otobüsü, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı? Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu

19 Mayıs’ta toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Birçok kişi gerçekleştirilecek etkinliklere gitmek için “19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?” gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, bugün İETT otobüsü, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı? İşte yanıtı…


Lüleburgaz’da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.


Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seyir halindeki otomobilin yanması sonucu araç kullanılmaz hale geldi.


Burdur'da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde kavşakta kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı. Olay yerinde kalp masajıyla hayata döndürülen çocuk Antalya'ya sevk edildi. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ve yolcu olarak bulunan çocuk ağır yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise polis merkezine götürüldü.


Sinop’ta 3 servis aracına ceza

Sinop’ta "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi" uygulaması kapsamında 3 servis aracına 7 bin 250 TL trafik cezası uygulandı.


Çinli iki otomotiv devi yatırımın eşiğinde

Çin'li Chery ve BYD'nin Türkiye'ye yatırım kararında sona gelindi. Bakan Kacır, 4 Çin markası ile Türkiye'de üretim için görüşme sürdürüyoruz. Bunlardan ikisiyle önemli mesafe katettik dedi.


Alişan'ın 4 milyon TL'lik yeni aracı!

Bebek'te aracından indikten sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Alişan, "Yeğenim geliyor, onu bekliyorum, bir yemek yiyeceğiz. Yaz da yaklaşıyor artık onun da sınavı var. Sınava hazırlanıyor kendisi" açıklamasını yaptı. "YENİ ŞARKI, PROGRAM, EVE GİT VE KAPANIŞ" 47 yaşındaki şarkıcı, hayatında bir farklılık olmadığını belirterek, "Yeni şarkı, şarkıya stüdyoda kayıt, yeni program, program tanıtımı, şarkı tanıtımı... En sonda da eve git ve...


Dikkat! %0 faiz seçeneğiyle TOGG Kredi kampanyasını bitmesine 2 gün kaldı!

TOGG sahibi olmak isteyen kişilere büyük avantaj sunan kredi kampanyasın son tarih açıklandı. İşte sizlerle 20 Mayıs’a kadar sürecek düşük faizli ve sıfır faizli kredi kampanyasının detayları...


Alonso: "Sıralamalarda trafik zor olacak"

Aston Martin güncelleme parçalarını test etmek adına 1. antrenman seansını kullandı. Alonso yeni güncellemelerin uygulandığı araç ile piste çıkarken, Stroll güncellenmemiş araç ile devam etti.


Amasya’da otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.


Arnavutköy’de polisin GBT kontrolünde silahlar patladı

Arnavutköy'de polis ekipleri metruk bir binanın etrafında kontrol yaptığı sırada araç içinde bulunan 2 şahıs silah çekti. Silahı fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıkarken çatışmada şüphelilerden 1'i hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.


teskilat108

teskilat108


Edremit’te taksiciyi dövdüler, telefonu alıp kaçarken polise yakalandılar

Balıkesir’in Edremit ilçesinde taksiciyi dövüp cep telefonunu aldıktan sonra kaçan şüphelileri polis kıskıvrak yakaladı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.


Dur ihtarına uymayan otomobil direğe çarparak durabildi

Çorum'da devriye atan çarşı ve mahalle bekçilerinin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil direğe çarptı. Kazalı araçtan yaralı olarak kaçmaya çalışan 4 kişiden 1'i kovalamaca sonucu yakalandı. Olay, Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı içerisinde meydana geldi. Kaçan 3 şüpheli şahıs hakkında yakalama çalışması başlatıldı.


Diyanet’ten Audi A8 açıklaması: Tartışmalı araç iade edildi

DİYANET İşleri Başkanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında, başkanlığın hizmetinde kullanılan Audi A8 aracının iade edildiğini bildirdi.


Arnavutköy'de polisle şüpheliler arasında çatışma! İstanbul Valiliği açıklama yaptı

Arnavutköy Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak'ta bulunan metruk bir binada uyuşturucu madde kullanıldığı yönünde alınan ihbar üzerine kontrole gitti. Bina çevresinde çalışma yapan ekipler, sokakta bulunan 34 YT 5289 plakalı bir aracın içinde bulunan 2 şüpheliyi kontrol etmek istedi. Bu sırada şüpheliler ekiplere silah çekerek araçla kaçmaya başladı. Bunun üzerine şüphelilerin peşine düşen ekiplerle şüpheliler...


İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Bu sefer kontrolden çıkan araç değil, kuş oldu

Konya’da şahin olduğu tahmin edilen bir kuşun iş yerinin camına çarparak savrulması güvenlik kamerasına yansıdı. Yere düşerek bir süre hareketsiz kalan kuş, yaklaşık 15 dakika sonra düştüğü yerden uçarak gözden kayboldu.


Abdulkadir Uraloğlu: Osmaniye'ye hızlı tren gelecek

Osmaniye’nin ulaşım ağının güçlenmesi için hayata geçirilen projelerinin karayolu ile sınırlı olmadığını vurgulayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmaniye'yi hızlı tren hizmetiyle tanıştıracaklarını söyledi.


Elektrikli Toyota Hilux nihayet seri üretime geçiyor

Tayland fabrikasında üretilecek.


Buharkent’te Türkiye Tırmanma Yarışı için geri sayım başladı

Aydın’ın Buharkent ilçesi, Türkiye Tırmanma Yarışı’nın 3. ayağına ev sahipliği yapacak. Buharkent Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenecek olan Buharkent Tırmanma Yarışı, 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.


TEM'de beyaz eşya yüklü tırın dorsesi alev alev yandı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde beyaz eşya yüklü tırın dorsesi alev alev yandı. Dorseden geriye demir yığını kalırken, beyaz eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın sebebiyle otoyolun Ankara istikametinde tek şeritten kontrollü araç geçişler sağlanıyor.


Dodge CEO'su Tim Kuniskis emekliye ayrılıyor

Hellcat'in babası, elektrik çağında aramızda olmayacak.


F1 Emilia-Romagna Grand Prix'sinde pole pozisyonu Verstappen'in oldu

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 7. etabı Emilia-Romagna Grand Prix'sine Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen ilk sıradan başlayacak.


Hulkenberg, Verstappen'e pole pozisyonu için hava koridoru vermiş!

Emilia-Romagna GP'de pole pozisyonunu kazanan Max Verstappen'in, son bölümde Haas pilotu Nico Hulkenberg'den yardım aldığı ortaya çıktı.


Verstappen: "Pole pozisyonunda olmayı beklemiyordum!"

Max Verstappen, Emilia-Romagna GP'de pole pozisyonunda olmayı beklemediğini, çünkü şu ana kadar zor bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.


Yolda ters istikamette seyreden otomobil görenleri şaşırttı

Antalya’nın Alanya ilçesinde yolda ters istikamette ilerleyen araç sürücüsü başka bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Makas atarak trafiği tehlikeye soktu, o anlar kamerada

Bursa'da kimliği belirsiz bir otomobil sürücüsü, makas atarak ilerledi. Tehlikeli anlar kameraya yansırken, olayda neyse ki korkulan olmadı. Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi Duaçınarı mevkiinde meydana geldi. Makas atan sürücüyü gören diğer vatandaşlar, selektör ile uyarsa da umursamaz sürücü uyarıları dinlemedi. Hem kendi canını, hem de başkalarının canını tehlikeye atan sürücü, amatör kamera ile kaydedildi.


Otomobil su kanalına uçtu: 2 kişi kayıp

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, 2 kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor.


Drag queen Ahsen Gönülce: Mini etek giyme isteği, yaşanan acıların yanında mücadele nedeni olabilir mi?

"Müslüman ülkeler içinde eşcinsel olarak yaşanacak en rahat ülkedeyiz. Ama Müslüman ülke olduğumuzu unutmazsak. Kimliğimizi, yaşam tarzımızı saklamaktan bahsetmiyorum. Uslubu, duruşu ve en önemlisi mücadelemizin esas amacını bildiğimiz zaman kazanacağımızı düşünüyorum"


Bulvarda otomobiliyle ters yöne ilerledi

Bulvarda otomobiliyle ters yöne ilerledi Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ters istikamette seyir halindeki otomobil sürücüsünü diğer sürücüler cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.Olay saat 12.00 sıralarında Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Kızlarpınarı Mahallesi'nde araç trafiğinin tek yönlü olduğu bölümde 07 ADT 330 pla...


Perez, Imola'da Q2'de elenmesini ayar değişikliklerine bağladı

Sergio Perez, Emilia-Romagna GP sıralamalarında 2. seansta elenmesinin ardından, buna hafta sonu boyunca yaptıkları değişikliklerin katkı sağladığını söyledi.


Renault ve Dacia'dan Mayıs ayı fırsatları

Birbirinden farklı kampanyalar sizi bekliyor.


Kırmızı ışıkta geçen sürücü kazaya neden oldu: 4 yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde kırmızı ışıkta geçen otomobilin başka bir araçla çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.


Mansur Yavaş’ın ağabeyi kaza yaptı

Kaza, saat 15.30 sıralarında Burdur’un Çavdır ilçesi Antalya Denizli Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın abisi Aladdin Yavaş (74) idaresindeki 48 JT 947 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce petrol istasyonunun ışıklı tabelasına ardından da ağaçlara ve bordür taşlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle arabaya bağlı römork...


Sakarya'da feci kaza kameralara yansıdı! Midibüs devrildi hurdaya döndü

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde kontrolden çıkan midibüsün devrildiği kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazada anı güvenlik kamerasına yansıdı. İlginizi Çekebilir Kaza, gece saatlerinde Kocaali Alandere sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mesut Turan kontrolündeki plakası öğrenilemeyen midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Metrelerce sürüklenen araç hurdaya döndü. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık...