Otomobil

Trending:


Bottas, Audi'nin pilot duyurusuna şaşırdığını kabul etti

Audi, geçtiğimiz günlerde Nico Hulkenberg'le çok yıllık bir sözleşme imzaladıklarını ve 2026'da spora katıldıklarında Hulkenberg'in takımda yer alacağını doğruladı.


Aşırı nadir bir Corvette yarış aracı, yeni sahibini arıyor

7.0 litrelik V8 motor, 618 bg güç üretiyor.


Drift yapan sürücülere ceza yağdı

Erzurum'da drift atan sürücüler, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından polis tarafından yakalandı. İki sürücüye toplamda 91 bin 110 TL ceza kesildi. Ayrıca araçlar otoparka çekildi ve sürücüler hakkında adli işlem başlatıldı.


Ankara’da park halindeki otomobillerin lastikleri yarılmış halde bulundu

Ankara’da park halinde arka arkaya sıralanmış çok sayıda otomobilin lastikleri kesici aletlerle yarılmış halde bulundu.


Jandarma ekipleri motosiklet kullanıcılarını bilgilendirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri organize sanayi bölgesindeki bir fabrikada çalışan ve işe motosikletle gelen işçileri trafik konusunda bilgilendirerek reflektif yelek hediye etti.


Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.


Rolls Royce’dan 2 yeni otomobil

Rolls-Royce Cullinan II ve Black Badge Cullinan II Serilerini Tanıttı.


Pendik’te minibüs alev alev yandı

Pendik Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeki bir minibüs alevlere teslim oldu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Robotik araç maketleri tasarlayan Hakkarili Aram, TEKNOFEST'e davet edildi

Hakkari'nin Derecik ilçesinde kendi imkanlarıyla robotik araç maketleri tasarlayan 14 yaşındaki Aram Kaynak, Adana'da yapılacak Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e davet edildi.


Kiralık 25 araç iade edilerek 1 milyon 220 bin lira tasarruf sağlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti. İade ile birlikte 1 milyon 220 bin TL’lik tasarruf sağlandı.


Cihangir'de motosiklet hırsızlığı kamerada

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Cihangir'de motosikletle sokağa gelen iki şüpheli, park halindeki motosikleti çalarak kaçtı. Motosikletin çalınma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Fatih'te Motosiklet Kazası: Müşterilere Çarptığı Anlar Kamerada

Fatih'te bir motosiklet sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir kafenin önündeki masalarda oturan müşterilere çarptığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada 4 kişi hafif yaralandı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Ferrari, yeni güncellemeleri Fiorano'daki "özel bir testte" deneyecek

Ferrari, SF-24 için hazırladığı yeni güncellemeleri bu hafta Fiorano'da yapacağı iki günlük bir testte deneyecek.


Ağır tonajlı tırlar tehlike saçıyor

Bilecik'te, kamyon, tanker, çekici gibi ağır tonajlı araçların şehir içi geçişlerine kısıtlama getirilirken, alternatif yolları kullanan ağır tonajlı tırlar tehlike saçıyor.


Skywell'in yeni hibrit modeli HT-i, Temmuz'da Türkiye'de!

Ön siparişler Temmuz'da başlayacak.


Tır sürücüsü 180 kilometre hızla gitti, otomobiller ona yetişemedi

Bursa'da seyir halinde olan bir tır, aynı yolda seyreden araç sahiplerinin yetişmekte güçlük çektiği 180 kilometre hızla ilerledi. Tırın yüksek hızı diğer sürücülerin dikkatini çekti ve şaşkınlık yarattı.


Türk savunma sanayisinin yeni aracı ilk kez sergilendi: İlgi odağı oldu

Türk savunma sanayisinin yeni kara aracı çözümü PARS III 6x6 Ateş Destek Aracı (ADA) ilk kez sergilendiği Malezya'da beğeniyle karşılandı.


Köpeğine zarar veren adamı otomobile bağlayıp sürükleyen kişi serbest bırakıldı

Antalya’nın Kaş ilçesinde köpeğine zarar verdiğini ileri sürdüğü kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükleyen şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Sıfır otomobilini şüphe üzerine ekspertize soktu! Hayatının şokunu yaşadı

Pendik'te yaşayan Uğur Can, Kartal'da bulunan bayiden marka bir otomobili 1 milyon 135 bin TL'ye satın aldı. 29 Ocak'ta otomobilini teslim alan Can, bir gün sonra otomobilinde boya kabarıklıkları olduğu gerekçesiyle aracı ekspertize götürdü. Ekspertiz raporlarında iddiaya göre otomobilinin sonradan boyanmış olduğunu, kaportasındaki vidalarda oynanma olduğunu ve kaportanın bazı bölgelerinde işlem yapıldığını tespit etti. Bunun üzerine bayiye...


Huracan halefi, yeni bir V8 ile ağustos ayında tanıtılacak

PHEV güç ünitesi, sıradan bir V8'den çok daha güçlü olacak.


Nisanda en fazla hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı yapılan markalar sıralandı. Peki, nisanda en fazla hangi markalar sattı?


Toyota zayıf yen ve artan hibrit satışlarıyla rekor net kar açıkladı

Japon otomobil üreticisi Toyota, dolara karşı zayıf yen ve artan hibrit talebinin etkisiyle 4,94 trilyon yenlik (31,9 milyar dolar) rekor yıllık net kar açıkladı.


Türkiye'nin en yenilikçi milli teknolojileri görücüye çıktı

Türkiye'nin en yenilikçi milli teknolojileri görücüye çıktı Devrim Otomobili yeniden hayata döndü, YTU Innovation Hub'da Türkiye'nin teknoloji gücü gösterildi Türkiye'nin girişimcilik ve inovasyon alanındaki potansiyeli sergilendi YTÜ Yıldız Teknopark bünyesinde bulunan YTU Innovation Hub,...


Skywell’den yeni SUV

Ulu Motor, Skywell HT-i modelinin hibrit versiyonunu Temmuz 2024 itibariyle Türkiye'de ön siparişlere açmayı hedefliyor.


Toyotadan rekor net kâr

Toyotadan rekor net kâr Toyota, Mart 2024te sona eren mali yıla ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Buna göre, Japon otomobil üreticisinin gelirleri mart ayına kadar olan mali yılda bir önceki mali yıla göre yüzde 21,4 artarak 45,1 trilyon yene ulaşarak, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Hibrit talebinin etkisiyle şirketin net kârı da bi...


Bursa’da hafif ticari araç alevlere teslim oldu

Bursa'da park halindeki hafif ticari araç alev alev yandı.


Lastiği patlayan otomobil önündeki araca çarpıp devrildi: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde lastiği patlayan ve önündeki araca çarparak devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.


Trafik kurallarına uymamanın sonucu uygulamalı olarak gösterildi

Samsun'da, Karayolu Trafik Haftası kapsamında yapılan etkinlikte trafik kurallarına uymanın önemi, uygulamalı olarak vatandaşlara gösterildi.


Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil mağazaya böyle girdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü önce KGYS trafosuna oradan da ayakkabı mağazasına çarparak durabildi.


TÜRASAŞ Müzesi'nde Türkiye'nin ilk yerli ve milli motor bloğu sergileniyor

Sivas'ın tarihi mirasını ve endüstriyel geçmişini keşfetmek isteyenler için TÜRASAŞ Müzesi, bir zaman makinesi gibi işlev görüyor. 1939 yılında kurulan TÜRASAŞ, günümüze kadar uzanan zengin tarihini, ziyaretçilerine görsel bir şölenle sunuyor. Müzede, Türkiye'nin ilk yerli ve milli motor bloğu olan devrim otomobilinin motor kalıbı da sergileniyor.


İlk kez sergilenen PARS konfigürasyonu ilgi odağı oldu

Türk savunma sanayisinin yeni kara aracı çözümü PARS III 6x6 Ateş Destek Aracı (ADA) ilk kez sergilendiği Malezya'da beğeniyle karşılandı.


AB Çinden gelen otomobil bolluğundan rahatsız

AB Çinden gelen otomobil bolluğundan rahatsız Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Hristiyan Demokrat Birlik Partisinin (CDU) Berlinde düzenlenen 36. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Avrupanın Çinden gelen elektrikli otomobil bolluğuna karşı kendini koruması gerektiğini belirtti. AB ile Çin arasındaki ekonomik rekabe...


Tırın altında kalan motosikletli hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde motosikleti ile yolun karşısına geçmek isterken tırın altında kalan sürücü hayatını kaybetti.


Lüks araç yoldan çıktı: 1’i ağır 2 yaralı

Elazığ’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobil, yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.


Merakla beklenen BMW M4 CS resmen tanıtıldı

550 bg güç ve oldukça tuzlu bir fiyat etiketi.


Xiaomi, bir ay içinde 10 bin elektrikli otomobil üretti

Çinli teknoloji devi Xiaomi, aralık ayında tanıttığı ilk elektrikli otomobili Xiaomi SU7’yi kısa süre önce satışa çıkardı. Kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan SU7 öyle büyük ilgi gördü ki şirketin stokları anında tükendi.


MG HS isteyenlere kaçırılmayacak Mayıs fırsatları!

MG'den kampanyalar devam ediyor.


Muğla'da acil müdahale aracı can dostlar için hizmet veriyor

Muğla'da acil müdahale aracı can dostlar için hizmet veriyor MUĞLA, (DHA)-MUĞLA Büyükşehir Belediyesi'nin sahipsiz hayvanlara iç, dış parazit ve kuduz aşıları yapılması için hizmete aldığı Acil müdahale aracı ilçelerde hizmete başladı. Ekipler Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sokak hayvanlarının aşılarını yaptı.Muğla Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanl...


Dikkat! Bu tuzağa düşmeyin: Otomobil dolandırıcılığında yeni yöntem

Otomobil dolandırıcılığında sınır tanınmıyor. Bu kez satıcılar değil alıcılar dolandırıyor. Radyatöre yağ koyarak motoru arızalı gösterip fiyatı düşürüyorlar. Dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli? CNN TÜRK ekibinden Arife Yılmaz ve Kameraman Ümit Sertabipoğlu konuyu Oto Ekspertiz Uzmanına sordu.


Edirne’de araçta gümrük kaçağı elektronik ev eşyaları ele geçirildi

Edirne’de araçta gümrük kaçağı elektronik ev eşyaları ele geçirildi Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de jandarma tarafından durdurulan bir araçta gümrük kaçağı elektronik ev eşyası ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yol kontrol ve denetim faaliyeti sırasında durumundan şüphelendiğ...


Tesla’da işler yolunda değil

Tesla’nın ilk çeyrek geliri, önceki döneme kıyasla yüzde 9’luk bir düşüş gösterdi ve 21,3 milyar dolar olarak gerçekleşti.


NIO, Onvo L60 ile Avrupa pazarına açılmaya hazırlanıyor

Modeli ay sonuna doğru resmen tanıtacak.


Kural tanımayan motosiklet ve bisiklet sürücüleri tepki çekiyor

Eskişehir’de araç girişinin yasak olduğu ve yayaların yoğunlukta bulunduğu bölgelerde trafik kurallarını umursamadan etrafta dolaşan motosikletli ve bisikletlilere tepki gösteren vatandaşlar hem sürücülerin daha duyarlı olmasını hem de yetkililerin konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi.


Nisan ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisanda en yüksek aylık reel getiri yüzde 3,59 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı açıkladı. Buna göre, nisanda aylık en yüksek reel getiri, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğin...


Mercedes, ilk güncellemesinde nasıl tam gücüyle saldırmaya başladı?

Mercedes, W15'ten daha fazla performans elde etmek için bir güncelleme hamlesi başlatırken, Formula 1'in Miami Grand Prix'sine yeni bir taban ve kenar kanat düzenlemesi getirdi.


FIA'nın ilk CEO'su Robyn görevinden ayrılıyor

FIA'nın ilk CEO'su Natalie Robyn bu ayın sonunda başka fırsatlara yönelmek üzere organizasyondan ayrılacak.


Toyotanın eski fabrikasında Aurus marka araçlar üretilecek

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, Toyota'nın St. Petersburg'daki eski fabrikasında Rus Aurus marka araçların üretileceğini duyurdu.


Newey: "RB20'nin 'sevmediğim' bir özelliği ya bu yıl ya da gelecek yıl değişecek"

Red Bull'un tasarımcısı Adrian Newey, mevcut RB20 aracının "temel özelliklerinden birisini" beğenmediğini ve bunun yakında değişeceğini söyledi.


Aston Martin, Imola'ya da güncelleme getirecek

Aston Martin takım patronu Mike Krack, Imola'da gerçekleştirilecek yarışa güncellemeler getireceklerini söyledi.


Takla atan otomobil alev topuna döndü: 2 yaralı

Batman’da kontrolden çıkarak takla atan otomobil şarampole devrilerek alev topuna döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.