Otomobil

Trending:


Alpine, Spa'da Alpenglow Hy4 hidrojen yanmalı prototipini tanıtıyor

Alpine, bu hafta sonu Spa'daki Dünya Dayanıklılık Şampiyonası yarışında piste ilk kez çıkacak hidrojen yanmalı bir prototip tanıttı.


Tonale Tributo Italiano Özel Serisi Türkiye’de

Alfa Romeo'nun İtalyan köklerine ve karakteristik sportifliğine saygı duruşu niteliğinde geliştirilen ve markanın ilk global özel serisi olarak öne çıkan Tributo Italiano ülkemizde Tonale modeliyle satışa sunuldu.


Devrilen motosikletteki 2 kişi yaralandı

Devrilen motosikletteki 2 kişi yaralandı Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde seyir halindeki motosikletin devrilmesi sonucu yerde sürüklenen 2 kişi yaralandı. Kaza 13.45 saatlerinde Kozan-Adana yolu sanayi sitesi civarında meydana geldi. Mehmet Karaoğlan yönetimindeki 01 AUL 161 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiy...


Adana’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.


Renault Alpine hidrojenle yarışacak

Motor sporları tutkunlarını heyecanlandıracak hidrojenle çalışan içten yanmalı motora sahip konsept otomobil Alpine Alpenglow Hy4’ün dünya lansmanı gerçekleşti.


Yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Taksim'de yaya yolunu işgal eden motosiklet sürücülerine ceza yağdı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından Taksim Meydanı'nda yaya yolu üzerinde motosiklet ile seyir eden sürücülere yönelik denetim yapıldı. Denetimde 30 motosiklet sürücüsü kişi başı bin 500 lira para cezası uygulandı.


MotoGP Fransa GP 2. antrenman: Martin zirvede, kaza yapan Marquez ilk ona giremedi

Pramac Ducati sürücüsü Jorge Martin, Fransa'da gerçekleştirilen ikinci antrenman seansını Francesco Bagnaia'nın önünde lider tamamladı.


Otomobil halk ekmek büfesine çarptı: 2 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin halk ekmek büfesine çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.


Bartın'daki trafik kazalarındaki yüzde 18’lik artış

Bartın'daki trafik kazalarındaki yüzde 18’lik artış Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN Valiliği tarafından trafik haftası nedeniyle hazırlanan videoyla kavşaklarda yaşanan motosiklet kazalarına dikkat çekildi. Bartın genelinde maddi hasarlı ve ölümlü kazaların bir önceki yılın ilk 4 ayına göre yüzde 18 artış gösterdiği açıklandı.Bartın Valiliği, traf...


Adana’da jandarma trafik farkındalığı bilgilendirme çalışması yaptı

Adana'da trafik haftası çerçevesinde il genelinde trafik farkındalığını artırmaya yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.


Karatay’da altyapı ve asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına devam ediyor.


Elektrikli bisiklette 564 adet tabanca alt takımı ele geçirildi

Isparta’nın Yenişarbademli ilçesinde jandarma tarafından durdurulan elektrikli bisiklette 564 adet tabanca alt kapak takımı geçirildi.


İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahaya çıktı

BARKAN, yeni silahıyla kapalı ve açık test alanlarında başarılı bir performans ortaya koydu.


Yeni GLE yollara çıkıyor

Mercedes-Benz, 2018 yılında lansmanı gerçekleştirilen model serisinin dış mekân, iç mekân, teknoloji ve donanımlarını kısa bir süre önce güncellerken motor serisi de baştan sona elektrik sistemleriyle donatıldı.


M4 CS, Nürburgring'in en hızlı ikinci BMW'si olmayı başardı

M4 CSL'den yalnızca 1.79 saniye daha geride!


Çalıntı kaydı düşmeyen motor otoparka çekildi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin uygulamasında motosiklet sürücüsü Oğuzhan K. durduruldu. Oğuzhan K.'nın vefat eden babasının üzerine kayıtlı olan ancak eski sahibi tarafından çalıntı kaydı düşülmeyen motosiklet, otoparka çekildi.


Ford, 2025 Dakar Rallisi için Carlos Sainz Sr ile anlaştı

Ford, 2025 yılı ve sonrası için Dakar Rallisi galibi Carlos Sainz Sr ile anlaştı.


Otomotiv ihracatı 2,75 milyar dolar oldu

OİB verilerine göre Türkiye otomotiv endüstrisinin nisan ayı ihracatı yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolar oldu. Türkiye ihracatında yine birinci sırada yer alan sektörün ülke ihracatından aldığı pay ise yüzde 16,8 olarak gerçekleşti.


AK Parti İl Başkanının oğlu ve arkadaşının kazada ölmüştü... Otomobil sürücüsüne 4 yıl 2 ay hapis

Zonguldak'ta, hatalı dönüş yapan otomobile çarpan motosikletteki AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan (35) ve arkadaşı Gökhan Katıoğlu'nun (36) hayatını kaybettiği kazada ‘Taksirle ölüme neden olma’ suçundan tutuksuz yargılanan otomobil sürücüsü Şahin Gültekin (51), iyi hal indirimi uygulanarak 4 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı. Gültekin’in yurt dışı çıkış yasağı kaldırıldı.


WRC Portekiz: Rovanpera ve Ogier bir saniye içerisinde, Evans etap notlarında sorun yaşıyor

Kalle Rovanpera, Portekiz Rallisi'nde Cumartesi gününe Toyota'dan takım arkadaşı Sebastien Ogier'in bir saniyelik farkla önünde lider girerken, şampiyonluk adayı Elfyn Evans etap notlarında sorun yaşadı.


Pirelli,Ferrari için Adapazarı'nda lastik üretecek

Ferrari Enzo için özel olarak geliştirilen yeni P Zero Corsa System lastikler hem en ikonik klasiklerin hem daha genç modellerin ekipmanı olan Pirelli Collezione serisine katılıyor.


Tokat’ta patlama meydana gelen araçta yangın çıktı

Tokat’ın Niksar ilçesinde kapalı semt pazarındaki otoparkta park halindeki otomobilde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.


Aston Martin, Miami'de düşük sürtünmeli arka kanat güncellemesinden neden vazgeçti?

Aston Martin, geçtiğimiz hafta sonu Miami Grand Prix'sinde lastiklerin hassas yapısının, tamamen yeni Formula 1 arka kanat tasarımını kullanmamayı seçmesine neden olduğunu açıkladı.


Stella: "Red Bull ile rekabet etmek için bir güncellemeye daha ihtiyacımız var"

Takım patronu Andrea Stella, McLaren'in Miami Formula 1 zaferinden sonra kendini fazla kaptırmayacağını, Red Bull'a sürekli olarak meydan okumak için yeni bir geliştirme paketine ihtiyaç duyacağını söylüyor.


Sürücülere emniyet kemeri taktıran 9 yaşındaki Elif artık fahri trafik dedektifi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde polis kıyafeti giyerek araç sürücülerine emniyet kemeri taktıran 9 yaşındaki Elif’e fahri trafik dedektifi kimliği verildi.


Musktan 500 milyon dolarlık şarj hamlesi

Musktan 500 milyon dolarlık şarj hamlesi ABDli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, şarj istasyon sayısını artırmak için harekete geçti. Son dönemde otomobillerindeki fiyat indirimleri ile gündeme gelen Tesladan yeni bir yatırım hamlesi geldi. Elektrikli otomobil üreticisinin CEOsu Elon Musk, Teslanın Supercharger isimli şarj istasyon ağını genişle...


Yalova açıklarında motoru arızalanan tekne kurtarıldı

Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında motoru arızalanan yelkenli tekne Sahil Güvenlik ekipleri tarafından marinaya çekilerek kurtarıldı.


WEC Spa 3. antrenman: Porsche tempo yükseltti, Ferrari takipte

Porsche, Spa 6 Saat Dünya Dayanıklılık Şampiyonası turunun son antrenmanında zirvede yer alırken, Ferrari ikinci sırada.


Motorsporlarında quattro'dan e-tron'a adım attı

AUDI AG'nin quattrodan günümüzdeki e-tron teknolojisine uzanan yolculuğu motorsporlarında başarıyı hedefliyor


Travego ve Tourismo yenileniyor

Mercedes-Benz Travego ve Mercedes-Benz Tourismo otobüslerinde 2024 model yılı donanım ve güvenlik değişiklikleri yapıldı


Alpine'in hidrojenli otomobili, artık bir konseptten daha fazlası

Alpenglow'un ilk prototipi tamamlandı.


Motosiklet ile tehlikeli yolculuğa polis ekiplerinden ceza

Kastamonu’da motosikletinin üzerine uzanarak canını hiçe sayan sürücüye cezai işlem uygulandı.


Otomobil, sulama kanalına düştü: 1 yaralı

Otomobil, sulama kanalına düştü: 1 yaralı Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)- KOZAN'da kontrolden çıkarak sulama kanalına düşen otomobilin sürücüsü Yusuf Ateşli yaralandı.Kaza, saat 12.00 sıralarında Çanaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Ateşli yönetimindeki 01 AJT 603 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama k...


Vefat eden babasından 4 mirasçıya kalan motosiklet, denetimlere damga vurdu

Antalya’da polisin dron destekli trafik denetiminde, vefat eden babasından 4 mirasçıya kalan motosikletin geçmiş dönem sahiplerinin çalıntı kaydını düşmemesi, trafik denetimine takılan genci zor durumda bıraktı. Genç adam motosikletin sahibi olduğunu veraset ilamıyla ispatlarken, otoparka çektirilen motosikletin plakasını kayıtlardan düşürmek için emniyetin yolunu tuttu.


Sahibinden.comdan yeni girişim: Otobid

Sahibinden.comdan yeni girişim: Otobid Otobid, Türkiyede bir ilk olarak bireysel araç sahiplerinin araçlarını, 81 ile yayılan binlerce oto galerinin katılabildiği online açık arttırma ortamında satışa koyacak. Otobid platformu bu sayede satışa konulan aracın, açık artırmanın getirdiği fiyat avantajı ile en yüksek teklifi veren oto galeriye satılmas...


Sauber: "Bottas'ın yarış mühendisi Audi'nin ön hazırlık planları ile değişti"

Alessandro Alunni Bravi'ye göre, Sauber'in Miami Grand Prix'si için Valtteri Bottas'ın yarış mühendisini değiştirme kararı, Audi'nin 2026 girişi için yaptığı "hazırlık" planının bir parçasıydı.


Burdur-Fethiye kara yolunda kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1’i çocuk 3 yaralı

Burdur’un Karamanlı ilçesi Fethiye kara yolu üzerinde kontrolden çıkan otomobilin takla atarak refüje devrilmesi sonucu 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.


McLaren, Newey ile ilgilenmiyor!

Adrian Newey'nin Red Bull Formula 1 takımından ayrıldıktan sonra nereye gideceği henüz belli olmasa da, McLaren CEO'su Zak Brown kendisiyle ilgilenmediklerini açıkladı.


Kardeşlerin bulunduğu araç kurşunlandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Konya’da kimliği belirsiz kişiler, iki kardeşin içinde bulunduğu minibüsü kurşunladı. Araç içerisindeki kardeşlerden 1’i hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı. Kurşunlanan minibüsteki 24 delik ise dikkat çekti.


Tam elektrikli araç satışları geçen yıla göre yüzde 273 arttı

Türkiye'de, 2023'ün ilk dört ayına kıyasla tam elektrikli otomobil satışları %273 artarak 20.255'e ulaştı.


Lowe: "Mercedes, yanlış yöne gittiği için kolay kolay toparlanamayacak"

Eski Mercedes Formula 1 teknik şefi Paddy Lowe, takımın yaşadığı sıkıntılardan sonra "bazı yanlış yollara sapması" nedeniyle toparlanmasının "çok zor" olduğunu düşünüyor.


Almanya'daki aktivistler, zorla Tesla fabrikasına girmeye çalıştı

Almanya'daki Tesla fabrikasına yüzlerce aktivistin sızma girişiminde bulunduğu bildirildi. Aktivistler, fabrika alanına girmeye çalışırken polis tarafından gözaltına alındı.


Motosiklet otomobille çarpıştı: 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti

Antalya’nın Serik ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti.


Red Bull, Imola güncellemesini doğruladı: "Bunlardan çok fazla şey bekliyoruz"

Red Bull Racing Miami'de McLaren tarafından mağlup edilse de endişeye kapılmıyor ve Imola için yeni bir güncelleme hazırlıyor.


E-5 karayolunda motosikletli polis ile ticari taksi çarpıştı: 2 polis yaralandı

Bakırköy E-5 karayolunda motosikletli 2 polisin ticari taksiye çarptığı kazada 2 polis memuru yaralandı. Kazada, motosikletli polislerin önünde seyreden ticari taksiye arkadan çarpması sonucu polis memurları yola savruldu. Yaralı polisler olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.


Yüksekova’da sürücüler trafik testinden geçti

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Trafik Haftası münasebetiyle sürücüleri trafik testine tabi tuttu.


TOKİ o il için müjdeyi verdi; 2+1, 3+1 evler 7500 TL aylık taksitle satışa çıkıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde ise, ortalama 7500 TL taksitle ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Konut kampanyası ile ilgili detaylar işte sizlerle...


Racing Bulls, geri dönüştürülmüş parçaları ilk kez Imola'da kullanacak

Formula 1 ekolojik dönüşümün ön saflarında yer alıyor. Visa Cash App RB Formula 1 takımı ve Hera Group'un karbon parçalarının geri dönüşümüne yönelik projesi Motor Valley'in merkezinde başladı.


Otoyolda motosikletlinin tehlikeli yolculuğu kamerada

Başakşehir'de TEM Otoyolu'nda bir motosikletli tek bacağını altına katlayarak yolculuk yaptı. Ayrıca önündeki kamyonu çok yakın mesafeden takip eden motosikletlinin kilometrelerce yaptığı tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı.