VOYAH FREE | 0-100'ü ŞAKA GIBI | NEDEN ALMALı?

Çinli SUV, sizleri şaşırtacak.

Çinli markaların ülkemize giriş süreci devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yeni modelleri ile ülkemize giriş yapan Voyah, Free isimli SUV modeli ile "Neden Almalı?" köşemize konuk oldu. Model hakkında merak ettiğiniz her şey bu videoda!

Öncelikle Voyah Free'nin teknik verilerinden bahsedelim. 2 elektrik motoruna sahip model toplamda 488 bg güç (360 kW) ve 720 Nm tork üretebiliyor. Çinli üreticinin "Akıllı 4 Çeker Sistemi" adını verdiği kurulum sayesinde model, 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlayabiliyor. Tabii bunu videoda test ettik...

WLTP verilerine göre 500 kilometreye kadar menzil sunan Voyah Free, çok kapsamlı güvenlik donanımlarına da sahip. Daha da önemlisi modelin kabininde kademesiz ambiyans aydınlatma renkleri, parfüm desteği, ileri seviyede filtrelenen klima ve masaj fonksiyonlu koltuklar gibi  çok ilginç donanımlar var. 

Sürücüler ise modeli 4 farklı "Voyah Modu'nu" seçerek kullanabiliyor. Bu sürüş modları arasında performanslı sürüş ile birlikte, araç içinde uyuyan çocukları uyandırmamaya yönelik özel bir mod dahi bulunuyor.

Bunu da oku

Videonun keyfini daha fazla kaçırmak istemiyoruz. Bu nedenle sorularınızın cevapları için sizleri yukarıdaki videoya davet edelim. Daha fazla içerik için YouTube kanalımızı takipte kalmayı da unutmayın. Hepinize iyi seyirler!

2024-01-15T15:18:00Z dg43tfdfdgfd