SAHIBINDEN.COM'DAN YENI GIRIşIM: OTOBID!

İkinci elde yeni bir dönem başlıyor.

Türkiye’nin ikinci el araç alım-satımı konusunda akla gelen ilk adresi sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid platformuyla, online araç alım-satımında Türkiye’de yepyeni bir dönem başlatıyor. 

Otobid, Türkiye’de bir ilk olarak bireysel araç sahiplerinin araçlarını, 81 ile yayılan binlerce oto galerinin katılabildiği online açık arttırma ortamında satışa koyarak, hızlı, şeffaf ve güvenilir bir satış süreci sunuyor. Otobid platformu bu sayede satışa konulan aracın, açık artırmanın getirdiği fiyat avantajı ile en yüksek teklifi veren oto galeriye satılmasını sağlayarak aynı zamanda araç sahiplerine fiyat avantajı da yaratıyor. Otobid platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi. 

Yenilikçi çözümleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştıran sahibinden.com’un yeni platformu Otobid, alıcı ve satıcılar için ekspertiz aşamasından tüm satış işlemlerine kadar süreci yürüterek, kullanıcılarına zahmetsiz, hızlı ve güvenilir bir deneyim yaşatıyor.

Bunu da oku

Araçlarını satmak isteyen kullanıcılar, platform üzerinden araçlarının ön değerlemesini yapıyor ve Otobid hizmet noktalarından randevu alarak detaylı bir ekspertiz sürecine giriyor. Araçların ekspertiz işlemi tamamen ücretsiz olarak Otobid eksperleri veya yakın zamanda sahibinden.com tarafından satın alınan Auto King tarafından yapılıyor. Ekspertiz sonrasında araçlar, satıcının kabul ettiği açık artırma başlangıç fiyatı esas alınarak, Otobid platformuna kayıtlı Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce oto galerinin katılabildiği açık arttırma yöntemi ile satışa sunuluyor.

Bu süreçte tüm satış işlemleri Otobid tarafından araç sahibi adına gerçekleştiriliyor ve araç sahipleri satış sonrasında 1 gün içinde sahibinden.com güvencesi ile ödemelerini alabiliyor. Açık arttırma ortamı aynı zamanda, aracını değerinde satmak isteyen kullanıcılar için fiyat avantajı da yaratıyor. Bu sayede araç sahipleri, araçları için en avantajlı fiyatı alabildikleri hızlı ve sorunsuz bir satış deneyimi yaşarken, oto galeriler de sahibinden.com uzmanlığı ve güvencesinde araç satın alma imkânına sahip oluyor.

2024-05-09T11:33:08Z dg43tfdfdgfd