RAM, TRX HALEFI YENI MODELINI 25 NISAN'DA TANıTACAK

Görünüşe göre Ram 1500 RHO ile karşı karşıyayız.

Ram, 2024 makyajlı 1500 pickup'ı ile Hemi V8 motoru geride bıraktı. Bu da güçlü ve süperşarjlı TRX'in aramızdan ayrıldığı anlamına geliyor. Üretici, TRX'in yerini RHO (Ram High Output) adı verilen bir modelin dolduracağını ve altı silindirli motor kullanacaklarını doğrulamıştı. Görünüşe göre, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bu teaser, bahsi geçen model ile ilk karşılaşmamız oluyor.

Videoda bir Ram 2500 Rebel'in, çöl kamuflajıyla kaplanmış başka bir pickup'ı çektiği görülüyor. Bir ses "Bir fırtınanın yaklaştığını duyuyorum" diyor ve ardından ekranda "Bu teslimatı kaçırmak istemeyeceksiniz" yazısı beliriyor. Ram logosunun altında görüntülenen 25 Nisan tarihi ile birlikte klip sona eriyor.

Bu model her ne ise, 10 gün içinde göreceğimiz için çok da beklememiz gerekmiyor. Tüm videonun çöl temalı olması ve RHO'nun, Ford F-150 Raptor, Toyota Tundra TRD Pro ve Chevrolet Silverado ZR2'ye bir cevap olarak tasarlanması bazı ipuçları veriyor. Saydığımız modellerin hepsi, yüksek hızlı çöl off-road'u için tasarlanmış modeller.

RHO'nun bu yılın üçüncü çeyreğinde Ram 1500 serisine katılacağını biliyoruz, bu nedenle Nisan ayında piyasaya sürülmesi mantıklı. Ayrıca RHO'nun, Ram'ın yeni "Hurricane" çift turbolu sıralı altı motoru sayesinde 548 bg güç sunacağı açıklandı.

Yeni isim ve motor dışında RHO'nun TRX'e benzer olması bekleniyor. TRX'te 35 inç lastikler, daha geniş paletler, güçlendirilmiş süspansiyon ve çöl odaklı diğer yükseltmeler bulunuyordu. Süperşarjlı V8 olmadığı için, RHO'nun eski TRX'ten daha ucuz olmasını bekliyoruz.

Bunlara da göz atın

2024-04-16T16:24:56Z dg43tfdfdgfd