MANSORY, PORSCHE 911 TURBO S CABRIO'SUNU TANıTTı

Var bi' hayalimiz...

Mansory, zevk açısından oldukça sınırlarda olan araç dönüşümleri konusunda başvurulacak ilk limandır. Bunun en iyi ve en son örneği Porsche 911 Turbo S Cabriolet'i temel alan "P9LM EVO 900 Cabrio". Modifiye ekibi, resmen ağzımızı açık bırakan bu şaheserlerden sadece yedi tane üretmeyi planlıyor.

Mansory'nin cesur değişimlerden geçirdiği 911, büyük bir splitter, devasa karbon hava girişleri ve karbon fiber kaput ile birleşen tekerlek kemerlerindeki havalandırmaları kanalları, aşırı agresif bir tasarım sunuyor. Gövde ekleri ve karbon fiber marşpiyeller, 911'in kanatlarını daha da vurgularken, arkada iki kademeli bir kanat görüyoruz.

Kaputun altında, Mansory ekibinin sanatını konuşturduğu bir güç ünitesi görüyoruz. Standart olarak 650 bg ve 800 Nm üreten 3.8 litrelik altı silindirli motor, üç çıkışlı egzoz boruları, daha büyük turboşarj ve soğutma sistemindeki geliştirmeler sayesinde 900 bg güç ve 1050 Nm tork üretiyor.

Bu iyileştirmeler sayesinde 340 km/s azami hıza ulaşabilen yer roketi, 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 2.5 saniyede (stok hâli 2.8 saniye) tamamlıyor. 

İç mekan, Porsche hayranınlarının ağzının suyunu akıtacak bir ortam sunuyor. Karbon fiber çerçeveli koltuklar, buzdağının sadece görünen kısmı. Mansory'nin tamamen kişiselleştirilebilir seçenekleri arasında turkuaz deri döşeme ve bu rengin kapı panellerine, direksiyon simidine ve paspaslara uygulanması da yer alıyor. Porsche direksiyon simidinin kenarında vites değiştirmek için doğru anı gösteren LED'ler bulunurken, her yerdeki Mansory logoları, modifiye ekibinin kimliğine işaret ediyor.

Bunlara da göz atın

Source: Mansory

2024-04-15T16:24:28Z dg43tfdfdgfd