HYUNDAI IONIQ 5 ADVANCE, KAMPANYALı FIYATıYLA LISTELENDI!

Türkiye için özel olarak geliştirilen “Advance” donanım seviyesi, optimum özellikleriyle dikkat çekiyor.

Hyundai, 2024 yılında artırmayı hedeflediği elektrikli otomobil satışlarını, geliştirdiği yeni donanım seviyeleriyle desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sırasıyla Ioniq 6 ve Kona Elektrik modellerini çeşitli donanım seviyeleriyle satışa sunan Hyundai, şimdi ise ilk Ioniq modeli olan Ioniq 5 için yeni bir donanım seviyesi sunuyor.

Türkiye için özel olarak geliştirilen “Advance” donanım seviyesi, mevcut Progressive (standart ve uzun) versiyonlara, optimum özellikleriyle eşlik edecek. Hyundai, bu yeni donanım seviyesiyle beraber Türk tüketicisinin elektrikli otomobillerden en üst seviyede faydalanmasını ve aynı zamanda geleceğin teknolojilerini en uygun fiyatla deneyimlemesini hedefliyor.

C-SUV segmentinde yer alan Ioniq 5 Advance‘ın öne çıkan özellikleri, günlük kullanımdaki tüm beklentileri karşılıyor. EV'lerde artık olmazsa olmaz kabul ettiğimiz en önemli özelliklerinden biri olan ve zorlu kış koşullarında sürüş menzilini arttıran ısı pompası, diğer tüm Hyundai modellerinde olduğu gibi Ioniq 5’in Advance versiyonunda da standart olarak sunuluyor.

Ioniq 5 Advance’in donanım listesi de bir hayli kabarık. Piksel tasarımlı LED ön farlarla dikkat çeken otomobil, aktif güvenlik özellikleriyle hem yaya hem de yolcu korumada öne çıkıyor. Euro NCAP’ten 5 yıldız ve aynı zamanda satışa sunulduğu günden bu yana 200’ün üzerinde ödül alan Ioniq 5, dur kalk özellikli akıllı hız sabitleme kontrolü ve çarpışma önleme asistanı gibi donanımlara sahip. BOSE ses sistemi ve ısıtmalı/soğutmalı ön koltuklar da standart olarak sunuluyor.

Ioniq 5 Advance, 58 kWh batarya ve arka aksta yer alan 125 kW (170 bg) gücündeki elektromotor ile geliyor. 58 kWh batarya, tam dolu olduğunda menzili, WLTP'ye göre 384 km ve şehir içi kullanımda 587 km menzil vadediliyor.

Ioniq 5’in 0-100 km/s hızlanması, Advance donanım seviyesinde 8,5 saniye. Aracın ulaşabildiği maksimum hız ise 185 km/s ile sınırlandırılmış. Buna ek olarak; 800 voltluk alt yapısı sayesinde 350 kW ultra hızlı DC şarj cihazına bağlandığında yalnızca 18 dakikada %10’dan %80 düzeyine şarj edilebiliyor.

Hyundai, Ioniq 5 Advance modelini 7 farklı dış ve iki farklı iç renk seçeneği ile sunuyor. %10 ÖTV diliminde yer alan Ioniq 5 Advance’ın kampanyalı satış fiyatı 1.649.000 ₺ olarak açıklandı. Yaklaşık %8 indirim yapılan özel fiyatla birlikte, “Şimdi Al, 6 Ay Sonra Öde” kampanyasından da faydalanmak mümkün. 

Bunlara da göz atın

2024-03-29T14:27:55Z dg43tfdfdgfd