FORD, MUSTANG'IN 60. YıL KUTLAMASıNA DAIR TEASER GöRSELLERI YAYıNLADı

Mustang'in 1964 yılında tanıtıldığı 17 Nisan'da özel bir etkinlik planlanıyor.

Takvimler 17 Nisan 1964'ü gösterdiği sırada Ford, markanın kariyerini değiştirecek büyük işler peşindeydi. New York Dünya Fuarında yeni otomobilini tanıtan Ford, geçtiğimiz 60 yıldır Mustang ismini hayatta tutuyor. Aslında üreticinin bir özel versiyon tanıtmaya ihtiyacı yok, fakat basit matematikle 60. yaşına giren Mustang, ufak bir ödülü hak ediyor.

Bu yüzden Ford, bu yılın New York Otomobil Fuarına katılıyor. Resmî olarak özel bir Mustang paketi açıklanmamış olsa da 17 Nisan tarihinde bir etkinlik düzenleneceğini biliyoruz. Amerikalı üreticinin yayınladığı teaser görsellerini (60 Years yazısı açıkça görülüyor) de hesaba katarsak retro temalı rozetlere sahip bir Mustang paketi ile karşılaşmamız sürpriz olmaz.

Şimdilik Ford'un paylaştığı tek şey bu. Ayrıca belirtmekte fayda var ki bu paket, özellikle bir "görünüm paketi" olarak adlandırılıyor, bu nedenle GT'nin 487 beygir gücündeki (egzoz yükseltmesiyle 493) 5.0 litrelik V8'inin aynı kalacağını varsayıyoruz.

Ayrıntılar, Ford tarafından Kuzey Carolina'daki Charlotte Motor Speedway'de düzenlenen ve Mustang sahiplerinin ve hayranlarının kayıt yaptırabilecekleri özel bir etkinlik sırasında açıklanacak. Ford, pist deneyimleri ve drift sürüşleri sunacağı etkinlikte Mustang ve Ford Performance yarış pilotlarını konuk edecek ve 60. Yıldönümü Görünüm Paketi'ni tanıtacak.

Mustang'in 60. yıldönümünü kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde, aynı tutku ve heyecan, şu anda dünya çapında 85 pazardaki müşterilere sunduğumuz yedinci nesil Mustang ile devam ediyor.

-Ford'un (kamyon, aile araçları ve hayran araçları) genel müdürü Jeff Marentic

Bunlara da göz atın

2024-03-27T17:23:38Z dg43tfdfdgfd