BU AUDI E-TRON GT'DEN SADECE 299 ADET üRETILECEK!

"Audi exclusive" birimini kutlamak için tasarlandı.

2020 yılında üretim hattıyla buluşan Audi e-tron GT, kısa bir süre önce kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçerek güncel yüzüne kavuşmuştu. Yenilenen e-tron GT'yi küresel pazarda satışa sunmaya hazırlanan Audi, resmî lansmana kısa bir süre kala yeni bir özel versiyon tanıtıyor. "Audi exclusive Edition" isimli bu aşırı özel e-tron GT'lerden yalnızca 299 adet üretilecek.

Ingolstadtlı şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu tasarım paketi bütün e-tron GT versiyonlarında sunulacak. Meşhur Daytona Grey'in bir türevi olan parlak Arabica Grey boyasıyla göz boyayan Audi exclusive Edition, Neodymium Gold renginde de tercih edilebiliyor. Her iki boya seçeneği de gövde rengine uyumlu alaşım jantlar ile kombine edilmiş.

Audi

Audi e-tron GT Audi exclusive Edition

Tampon kenarlarında, ayna kapaklarında ve yan gövdede gördüğümüz dövme karbon fiber detaylarla büyülendikten sonra iç mekana geçersek; Cascade kumaş, Dinamica mikrofiber ve Mono suni deri kombinasyonuyla döşenmiş ve Mint Grey renginin saçıldığı bir kabin görüyoruz. Antrasit kaplamalı okaliptüs ağacından imal edilen gösterge panelindeki dekoratif süslemeler de bu versiyona özel.

Kontrast oluşturan emniyet kemerleri, direksiyon simidi ve paspaslar, Dinamica mikrofiber ile kaplanmış kapılardaki Audi exclusive rozetleri ile tamamlanıyor. Araç çalıştırıldığı zaman multimedya ekranında "aracın üretim sırasının" yazması ve kabindeki renklere uygun bir tema kullanılması hoş olmuş.

Audi

Audi e-tron GT Audi exclusive Edition

Audi

Audi e-tron GT Audi exclusive Edition

Audi, e-tron GT Audi exclusive Edition'ın fiyat etiketi hakkında bir bilgi vermemiş olsa da standart modelden epey tuzlu olacağını tahmin ediyoruz. Referans olması açısından, e-tron GT yaklaşık 10 milyon ₺'ye mal olurken RS e-tron GT için 13 milyon ₺'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Bunlara da göz atın

Source: Audi

2024-09-18T15:28:52Z dg43tfdfdgfd