BENTLEY, 20 ADETLE SıNıRLı BENTAYGA APEX EDITION ILE KARşıMıZDA

Özel renk kombinasyonlarına ve 22 inç karbon jantlara sahipler.

Dünyada bunun gibi sadece 20 tane Bentley Bentayga var. İngiliz şirketin ultra lüks özel üretim kanadı Mulliner, Apex Edition ile karşımıza çıktı. Zaten çok özel olan Bentayga'yı daha da ayrıcalıklı kılan çok özel bir sürüm. Apex Edition, 550 bg ve 770 Nm güç üreten 4.0 litrelik V8 ile donatılmış S donanımını temel alarak, estetik zarafet ve yüksek teknoloji sunuyor.

Apex Edition'ın kendine has özellikleri, direksiyon çevikliğini, frenleme tepkisini ve lastik aşınmasını iyileştirirken toplam 24 kg ağırlık azaltmayı sağlayan 22 inç çapında Mulliner karbon jantlarla başlıyor.

Ayrıca bu özel versiyonda 6 farklı tema, yani 6 farklı dış ve iç kombinasyon seçeneği bulunuyor. Bunlar arasında Antrasit rengi detaylara sahip Şeker Kırmızısı bir boya ve ince Arktik Beyaz çizgiler yer alıyor. Araçta Arktik Beyaz deri döşeme, Hotspur detayları ve koltuklarda kontrast dikişler bulunuyor.

Bir diğer önemli tema ise, Bentley'in La Sarthe pistindeki altıncı zaferinin 20. yıldönümünü kutlamak üzere, hâli hazırda Continental GT veya GTC Le Mans Edition'a sahip olanlar için özel olarak yaratılan bir tema. Bahsi geçen müşteriler, Bentayga Apex Edition'ı Verdante yeşili detaylar ve Le Mans tarzı Moonbeam yarış tamponu ile sipariş edebilirler. İç mekanda ise Beluga deri ve Dynamica kumaş koltukları öne çıkıyor.

Her temanın iç mekanında kişiye özel renk kombinasyonları ve saten karbon fiber ön panel, orta konsol ve eşik şeritlerinin yanı sıra, Naim for Bentley ses sistemiyle tamamlanan Comfort özellikli beş koltuk bulunuyor. Diğer kişiselleştirilmiş dokunuşlar arasında Bentley amblemleriyle işlenmiş Apex Edition koltuk ekleri, emniyet kemerlerinde Apex Edition logosu ve Apex Edition karbon fiber kapı eşikleri yer alıyor.

Bunlara da göz atın

2024-05-03T17:17:20Z dg43tfdfdgfd