VIN DIESEL ASISTANıNıN CINSEL DARP DAVASıNıN REDDINI ISTEDI

Vin Diesel eski asistanının cinsel darp davasının reddedilmesini istiyor.

'Hızlı ve Öfkeli' oyuncusu 56 yaşındaki yıldızın, Eylül 2010'da Atlanta'daki St. Regis otelindeki süitinde "vücuduna tacizde bulunduğunu" iddia eden Asta Jonasson tarafından dava ediliyor, ancak kendisi tüm iddiaları reddediyor yanlış yaptığını iddia etti ve şimdi tüm iddiaların reddedilmesini ve eski çalışanının yasal masraflarının faturasını ödemesini istedi. RadarOnline.com tarafından alınan bir önergede şu ifadeler yer alıyor:

"Davalı, şikayetin ve burada belirtilen her bir dava nedeninin Davacının rızası nedeniyle yasaklandığı konusunda bilgilendirilmiş ve buna inanmaktadır ve buna dayanarak iddiada bulunmaktadır."

Asta, açtığı davada, erkek kardeşinin yapım şirketi One Race'in başkanı olarak çalışan Vin'in kız kardeşi Samantha Vincent'ın, kendisini zorladığı iddiasıyla taleplerine uymayı reddetmesi üzerine onu kovduğunu iddia etti. Ancak yeni belgelerde 'Hızlı ve Öfkeli' yıldızı, işine ilişkin tüm eylemlerin "ayrımcılık içermeyen meşru amaçlar doğrultusunda iyi niyetle yapıldığını" ve Asta'nın eylemlerinden dolayı herhangi bir zarara uğramadığını vurguladı. Aralık ayında açılan ilk davada eski asistan, 'Emzik' oyuncusunun hosteslerle birlikte bir kulüpten döndükten sonra onu süitine davet ettiğini ve grubun geri kalanı ayrılırken iddiaya göre onu bileklerinden yakalayıp odaya çektiğini iddia etmişti. durması için "yalvarmasına rağmen" göğsünü elledi ve onu öptü. Dava şunu ekliyordu:

"Bayan Jonasson, amirini o odadan çıkarmanın hem kişisel güvenliği hem de iş güvenliği açısından çok önemli olduğunu bildiğinden, amirini daha fazla zorla reddetmekten korkuyordu. Fakat Vin Diesel dizlerinin üzerine çöküp Bayan Jonasson'un elbisesini beline doğru ittiğinde ve vücudunu taciz ettiğinde, ellerini Bayan Jonasson'un iç uylukları da dahil olmak üzere üst bacaklarının üzerinde gezdirdiğinde bu umut söndü."

Asta, bu noktada Vin'den kaçtığını ve banyoya doğru gittiğini, ancak iddiaya göre Vin'in onu bir duvara sıkıştırdığını ve kendisine dokunurken elini "dik" organının üzerine koyduğunu söyledi. Dava şunu ekledi:

"Dehşete kapılan Bayan Jonasson, cinsel saldırıdan uzaklaşmaya ve onu kızdırmaktan kaçınmaya çalışarak gözlerini kapattı. Bayan Jonasson daha sonra Vin Diesel'den inleme sesleri duydu... Jonasson şok içinde donmuştu ve hareket edemiyordu."

Yanıt olarak 'Riddick' yıldızı iddiaları "kategorik olarak reddetti". Avukatı Bryan Freedman, Variety'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Açıkça söyleyeyim, Vin Diesel kategorik olarak bu iddiayı bütünüyle reddediyor. Bu, 13 yıldan daha eski olduğu iddia edilen dokuz kişiden oluşan bir iddia hakkında duyduğu ilk şey. Bu tuhaf iddiaları tamamen yalanlayan açık deliller var."

2024-03-28T06:09:55Z dg43tfdfdgfd