Haber

Trending:


Maltepe’de E5 karayolunu kapatan düğün konvoyu kamerada

Maltepe E5 karayolu üzerinde düğün konvoyuna katılan bir grup, yolu keserek trafiğe kapattı Araçlarından inen şahıslar, müzik açarak eğlendi. Konvoy yüzünden araç kuyrukları oluşurken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Araç kiralamak isterken dolandırıldı

Araç kiralamak isterken dolandırıldı Ankara Sincanda elektrik tesisat ustası Ali İhsan Karaağaç, oğlunu askerlik görevini yapacağı Hataya götürmek için 2 günlüğüne araç kiralamak istedi. İnternetteki kiralık araç ilanında bulunan telefon numarasını arayan Karaağaç, ünlü bir araç kiralama firmasının ismini kullanan Rıdvan G. ile iletişime geçti. Rıd...


Otomobilde zararına kampanya dönemi

Otomobilde zararına kampanya dönemi Toyotanın 2021 yılında tanıttığı B-SUV segmentindeki modeli Yaris Cross yenilendi. Makyaj operasyonu geçiren otomobilin görünümü tazelenirken, sürüş özelliklerinde de bir takım iyileştirmelere gidildi. Ayrıca, makyaj ile birlikte Yaris Crossa yeni bir hibrit güç ünitesi de eklendi. Japon üreticinin yeni otomobili...


Polis ile at arabalı şüpheliler arasında nefes kesen kovalamaca

Bursa’da at arabası ile hırsızlık yapmaya çalışan şahıslarla polis arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. At arabalı şahıslar resmi ekip otosundaki polislerce 2 kilometre boyunca kovalandı. Polisler; arabayı çeken at yorulunca araçtan inip koşmaya başladı. Yularından tutulan at durduruldu, şüpheli 2 kişi gözaltına alındı. O anlar kameraya yansıdı.


Özel halk otobüsü yayalara çarptı; anne öldü, oğlu yaralandı

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı, otobüs şoförü gözaltına alındı


DFSK'dan engelliler için ÖTV muafiyetiyle araç ihtiyaçlarına destek

Fengon 500 modelinde geçerli olacak.


Havada-denizde market alışverişi

Gıda dağıtımcılığına yoğunlaşan CarrefourSA, tedarikte sınırları aşıyor. Teknelere elektrikli bisiklet ve drone'la teslimat yapan şirket, restoran, kafe ve otellerin kapısına kadar soğutucu araçlarla taze ürün götürüyor.


Klopp son kez tribünleri selamladı

Geçtiğimiz aylarda sezon sonu Liverpool'dan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Jürgen Klopp, son maçta duygusal anlar yaşadı... https://kontraspor.com/futbol/klopp-son-kez-tribunleri-selamladi-7095


Yaya bölgelerinde motosiklet ve motorlu bisiklet kullanan 63 sürücüye ceza kesildi

Eskişehir'de polis ekiplerince araç trafiğine kapalı bölgelere giriş yapan motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik çalışmada 63 sürücüye cezai işlem uygulandı.


BYD'den Mayıs ayına özel Atto 3 kampanyası!

Ek hediyeler de sizleri bekliyor.


Takla atan otomobilde sıkışan 2 kişi kurtarıldı

Erzincan’da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan 2 kişi AFAD ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (20 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Yeni BMW X2 ve MINI Countryman yollara çıkıyor

Yeni BMW X2 ile MINI Ailesi'nin en büyük üyesi SUV sınıfındaki modeli Yeni MINI Countryman yollara çıkıyor.


İznik’te triatlon yarışması düzenlendi

İznikli Yüzme Şampiyonu Erhan Turan İznik’te anlamlı bir triatlon yarışması düzenledi.


Dakikalarca drift attı, kamerayı görünce kaçtı

Bursa'da bir Tofaş sürücüsü, boş bulduğu alanda dakikalarca drift attı. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen Tofaş sürücüsü, bölgeye gelerek dakikalarca drift attı. Kendisini uyarmaya gelen güvenlik görevlilerini dinlemeyen sürücü, güvenliklerin drift attığı anları kayda aldığını görünce bölgeden uzaklaştı. Drift anları saniye saniye amatör kameraya yansıdı.


Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yolun karşısına geçtiği esnada otomobilin çarptığı kadın yaralandı.


Türk ralliciler, Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi'nde start aldı

Dünyanın en eski ve en prestijli otomobil yarışlarından Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi'nde bu yıl iki Türk ekibi de start aldı.


BMW M3 Touring ve Audi RS4 Avant drag pistine çıktı

Piyasanın en havalı station wagonları.


Samandağ’da trafik kazası: 4 yaralı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Porsche, güncellenmiş WEC motorunu bırakmaya hazırlanıyor

Porsche, 963 LMDh World Endurance Championship ve IMSA SportsCar Championship yarışlarında mücadele eden çift turbolu V8 motorunun geliştirilmiş versiyonunu tanıtma planlarından vazgeçecek gibi görünüyor.


Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi'nde kazananlar belli oldu

Türkiye'nin en eski otomobil sporları kulübü olan Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü bu yıl 48.si düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi büyük bir heyecana sahne oldu. Rallide birçok kategori ve sınıfta birincilikler belirlendi.


Wolff: "En iyilerin 30 sn gerisindeyiz, bununla gurur duyamayız"

Mercedes'in takım patronu Toto Wolff, Emilia-Romagna GP'yi 6 ve 7. sıralarda tamamlamalarının ardından gurur duyacak bir iş çıkarmadıklarını söyledi ve aynı zamanda George Russell'ın ikinci pitinin gerekçesini açıkladı.


Mersin’de zabıta ekipleri yolcu güvenliği için araç denetimlerini sıklaştırdı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sıklaştırdı. Toplu taşıma araçlarını ve durakları, yaya geçitlerini, kaldırımları ve engelli yollarını denetleyen ekipler, kurallara uymayan sürücülere ceza yazdı ve kurallara uyulması için çağrı yaptı.


Otomobil hafif ticari araca çarptı: 3 yaralı

Çorum’da otomobilin hafif ticari araca arkadan çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Sultangazi’de motosiklet sürücüsü küçük çocuğa çarpıp kaçtı: O anlar kamerada

Sultangazi'de kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen motosikletli; annesi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Savrularak yere düşen çocuk yaralanırken, motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. O anlar bir aracın içinde bulunan kameraya saniye saniye yansıdı.


Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran'da Türkiye'de!

Yeni Yaris Cross Hybrid yolda.


Gizli tanık M7 ‘Cehennem Necati’yi anlatmış

Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığı M7’nin (Serdar Sertçelik) ifadesinde uzun saçları ve dövmeleriyle farklı bir imaj çizen uluslararası suç örgütü lideri ‘Cehennem Necati’nin de adı geçti.


Verstappen F1 takviminde 24 tane Imola görmek istiyor

Verstappen öncülüğündeki F1 pilotları, F1'deki geleceği belli olmayan Imola için övgüler yağdırdı.


Kütahya'da otomobil şarampole devrildi! 3 kişi yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yoldan çıkıp şarampole devrilen otomobildeki üç kişi yaralandı.


Aston Martin, gerekli olması halinde WEC 2025'te iki Valkyrie ile yarışmaya açık

Aston Martin, yönetmeliklerin gerektirmesi halinde gelecek yılki Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda iki Valkyrie Le Mans Hypercar'ı çalıştırmak için adım atmaya hazır.


Avrupa’da 2035’e hazırlık Yeniköy’de

Ford, Avrupa Birliği’nde 2035’te başlaması planlanan tam elektrikli araçlara geçiş dönemine Kocaeli Yeniköy fabrikasıyla hazırlanıyor. Tesis VW Transporter da üretecek. Ford Otosan’ın o dönemdeki tamamen yeni hafif ticarisi Transit Courier için inşa edilen, şimdilerdeyse Transit Custom’ın yanı sıra Ford-Volkswagen iş birliğinin önemli ürünlerinden biri olan yeni nesil Transporter modelini üretecek Kocaeli’deki Yeniköy fabrikası, 2035’ten...


Arabalı feribot tekrar revaşta

İstanbul-İzmir Otoyol'u yapılan yüzde 35'lik zam, vatandaşları yeniden arabalı feribota yöneltti.


Formula 1 İtalya'da zafer Verstappen'in oldu! Sainz imaj değişikliğine gitti

Formula 1'in 7. yarışı İtalya Imola Grand Prix'de koşuldu. Max Verstappen, pole pozisyonunda başladığı yarışı birinci bitirdi. Yavaş tempoyla başlayan yarış son anda hız kazansa da Verstappen, hata yapmadı. İtalya'da Ferrari üçüncü sırada kendine yer buldu. Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın yedinci yarışı İtalya Imola Grand Prix'de gerçekleşti. Oldukça sakin başlayan yarış, son 10 turda Redbull pilotu Max Verstappen ve McLaren pilotu Lando Norris...


Otomobil satışlarında Mayıs fırsatı! Markalar faizleri sıfırladı!

Uzun bir sürenin ardından ilk defa “Nisan” ayında yavaşlayan otomobil satışları, dev otomotiv firmalarını harekete geçirdi. İşte sizlerle birbirinden farklı markaların avantajlarla dolu indirim kampanyası....


Bursa’da tır alevlere teslim oldu

Bursa'da İstanbul yolunda seyir halinde olan tır sürücüsü, dumanların çıktığını görünce emniyet şeridine çekti. Tır, bir süre sonra alevlere teslim oldu.


Kavga eden şahıs yola savrulunca araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu

Samsun'da kavga eden bir şahıs yola savrulunca, hareket eden araçların altında ezilmekten sürücülerin yaptığı ani frenle son anda kurtuldu. Olayda polis ekipleri müdahale ederek tarafları ayırdı.


Otomobil sayısı 30 yılda 6 kat arttı

Ülkemizin lokomotif sektörlerinden otomotivin, 1993 yılından bu yana yaşanan gelişmelere bakıldığında, dikkat çekici rakamlara ev sahipliği yaptığı görülüyor.


Karaisalı’da jandarmadan trafik eğitimi

Adana'nın Karaisalı İlçesinde Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma tarafından İlçede Okul Servis Araçları Kontrolü ve Trafik Seminerleri verildi.


Tam Elektrikli Coupé Rolls-Royce Spectre Türkiye’de

Rolls-Royce Motor Cars Istanbul showroom’u yenilenmesinin ardından tekrar kapılarını açtı.


Hyundai: "Kural değişikliği, 2025 WRC'de 'berbat bir araç' ortaya çıkaracak"

Hyundai WRC takım patronu Cyril Abiteboul, FIA'nın 2025 için önerdiği teknik kuralların Dünya Ralli Şampiyonası'nın "standartlarına uygun olmayan" "oldukça berbat" bir otomobil yaratacağını söyledi.


Alkollü sürücüden polise: Yakmayın beni

Alkollü sürücüden polise: Yakmayın beni Bursada Santral Garaj Mahallesinde polis ekipleri, trafiği tehlikeye atan sürücülere yönelik denetim yaptı. Uygulama noktasına takılan sürücüler, hem araç hem de plaka sınavından geçti. POLİSLE PAZARLIK YAPMAYA ÇALIŞTI Direksiyon başına alkollü oturan bir sürücü ise alkolmetreyi karşısında görünce suçunu itir...


Başakşehir'de trafikte tehlikeli anlar

İstanbul Başakşehir'de TEM Otoyolu'nda hızla ilerleyen iki hafif ticari araçla bir otomobil sürücüsü trafikte makas atarak ilerledi. Üç sürücü, zaman zaman birbirlerine yol vermemek için tehlikeli manevralar yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Honda elektrikli araca 65 milyar dolar yatıracak

Honda, karbon nötr hedefi kapsamında 2031 yılına kadar 10 trilyon yen (yaklaşık 65 milyar dolar) yatırımla yazılım, Ar-Ge ve tedarik zincirlerine odaklanarak elektrifikasyon stratejisini güçlendirecek. Honda bu yatırımlarla birlikte batarya maliyetini yüzde 20, elektrikli araçların üretim maliyetini de yüzde 35 düşürmeyi hedefliyor.


Ermaden, 86’ncı yaşını kutluyor

Türkiye’nin en büyük demir cevheri üreticilerinden Ermaden, 86’ncı yılında yeni maden sahalarının açılması ve rezerv artırma çalışmalarına devam ediyor.


Bursa’da kontrolden çıkan kamyonet ağaca çarptı

Bursa'da Orhangazi-İznik Karayolu Üreğil altı mevkiinde seyir halindeki kamyonet, kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Sürücünün yaralandığı kazada kamyonet ise ağaç dalları itfaiye tarafından kesilerek bulunduğu yerden çıkarılabildi.


Yokuşu inen kamyona hiçbir araç yetişemedi

Şanlıurfa’da keskin virajları bulunan yokuştan saatte yaklaşık 100 kilometre hızla inen kamyona hiçbir araç yetişemedi.


Ford, sedan gövdeli bir Mustang üretebilir

Tam elektrikli bir versiyonu asla üretilmeyecek.


Park halindeki araç alev aldı

Denizli’de park halindeki otomobil alev aldı. İtfaiyenin müdahalesiyle alevler diğer araçlara sıçramada söndürüldü.


Ticari araçlar için geliştirilen "02" serisi yıl sonunda geliyor

Prometeon markalı 02 Serisi lastikler yoğun bir araştırma ve geliştirme programı kapsamında 6.000'den fazla lastik test edilerek, her türlü iklim ve yol koşulunda 200 milyon kilometreden fazla mesafe kat edilerek tasarlandı. Yeni ürün grubu ilk etapta şirketin İskenderiye tesislerinde üretilecek ve Mısır ile birlikte diğer Orta Doğu ülkeleri ve Afrika pazarlarına sunulacak. Yeni lastikler 2024 yılı sonunda Avrupa ve Türkiye pazarlarında da yer...


Çalıntı araç jandarmaya takıldı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çalınan araç jandarma ekiplerin dikkati sayesinde içerisindeki sürücü A.T. ile birlikte yakalanırken, araç sahibine teslim edildi.