Otomobil

Trending:


Verstappen F1 takviminde 24 tane Imola görmek istiyor

Verstappen öncülüğündeki F1 pilotları, F1'deki geleceği belli olmayan Imola için övgüler yağdırdı.


Otomobilde zararına kampanya dönemi

Otomobilde zararına kampanya dönemi Toyotanın 2021 yılında tanıttığı B-SUV segmentindeki modeli Yaris Cross yenilendi. Makyaj operasyonu geçiren otomobilin görünümü tazelenirken, sürüş özelliklerinde de bir takım iyileştirmelere gidildi. Ayrıca, makyaj ile birlikte Yaris Crossa yeni bir hibrit güç ünitesi de eklendi. Japon üreticinin yeni otomobili...


Sarıyer’de değnekçi operasyonu: 4 gözaltı

Sarıyer'de korsan otoparkçılık yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.


Konya istihdam piyasasına can suyu oldu

Türkiye’nin mesleki eğitim odaklı ilk istihdam fuarı Konya Mesleki Eğitim İstihdam Fuarı sona erdi. Fuarı değerlendiren Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, iki gün boyunca devam eden fuar çerçevesinde 4 bin 332 meslek lisesi öğrencisi ve mezununun, stant açan 90 sanayi işletmesi, kurum ve kuruluşla 7 bin 549 iş görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, bu görüşmelerin istihdam piyasasına adeta can suyu olduğunu söyledi.


Yokuşu inen kamyona hiçbir araç yetişemedi

Şanlıurfa’da keskin virajları bulunan yokuştan saatte yaklaşık 100 kilometre hızla inen kamyona hiçbir araç yetişemedi.


Kaza da yaralanan sürücü Osman Kayadelen de hayatını kaybetti

Kozan'da trafik kazasında yaralanan Osman Kayadelen hayatını kaybetti.


Bursa’da tır alevlere teslim oldu

Bursa'da İstanbul yolunda seyir halinde olan tır sürücüsü, dumanların çıktığını görünce emniyet şeridine çekti. Tır, bir süre sonra alevlere teslim oldu.


Sultangazi’de motosiklet sürücüsü küçük çocuğa çarpıp kaçtı: O anlar kamerada

Sultangazi'de kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen motosikletli; annesi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Savrularak yere düşen çocuk yaralanırken, motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. O anlar bir aracın içinde bulunan kameraya saniye saniye yansıdı.


Ermaden, 86’ncı yaşını kutluyor

Türkiye’nin en büyük demir cevheri üreticilerinden Ermaden, 86’ncı yılında yeni maden sahalarının açılması ve rezerv artırma çalışmalarına devam ediyor.


Bursa’da kontrolden çıkan kamyonet ağaca çarptı

Bursa'da Orhangazi-İznik Karayolu Üreğil altı mevkiinde seyir halindeki kamyonet, kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Sürücünün yaralandığı kazada kamyonet ise ağaç dalları itfaiye tarafından kesilerek bulunduğu yerden çıkarılabildi.


'Pes' dedirten olay! Alkollü yakalandı, pazarlık yapmaya çalıştı: Yakmayın beni

Merkez, Santral Garaj Mahallesi üzerinde polis ekipleri, trafiği tehlikeye atan sürücülere denetimleri sıklaştırdı. Uygulama noktasına takılan sürücüler, hem araç hem de plaka sınavından geçti. Direksiyon başına alkollü oturan bir sürücü ise alkolmetreyi karşısında görünce hemen suçunu itiraf edip, polisle pazarlık yapmaya çalıştı. "ÜFLETMEYİN" “Üfletmeyin, yakmayın beni” diyen sürücü ehliyetinin 2 yıl gideceğini öğrenince cihaza üflemek zorunda...


Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi'nde kazananlar belli oldu

Türkiye'nin en eski otomobil sporları kulübü olan Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü bu yıl 48.si düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi büyük bir heyecana sahne oldu. Rallide birçok kategori ve sınıfta birincilikler belirlendi.


Avrupa’da 2035’e hazırlık Yeniköy’de

Ford, Avrupa Birliği’nde 2035’te başlaması planlanan tam elektrikli araçlara geçiş dönemine Kocaeli Yeniköy fabrikasıyla hazırlanıyor. Tesis VW Transporter da üretecek. Ford Otosan’ın o dönemdeki tamamen yeni hafif ticarisi Transit Courier için inşa edilen, şimdilerdeyse Transit Custom’ın yanı sıra Ford-Volkswagen iş birliğinin önemli ürünlerinden biri olan yeni nesil Transporter modelini üretecek Kocaeli’deki Yeniköy fabrikası, 2035’ten...


Başakşehir'de trafikte tehlikeli anlar

İstanbul Başakşehir'de TEM Otoyolu'nda hızla ilerleyen iki hafif ticari araçla bir otomobil sürücüsü trafikte makas atarak ilerledi. Üç sürücü, zaman zaman birbirlerine yol vermemek için tehlikeli manevralar yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Ticari araçlar için geliştirilen "02" serisi yıl sonunda geliyor

Prometeon markalı 02 Serisi lastikler yoğun bir araştırma ve geliştirme programı kapsamında 6.000'den fazla lastik test edilerek, her türlü iklim ve yol koşulunda 200 milyon kilometreden fazla mesafe kat edilerek tasarlandı. Yeni ürün grubu ilk etapta şirketin İskenderiye tesislerinde üretilecek ve Mısır ile birlikte diğer Orta Doğu ülkeleri ve Afrika pazarlarına sunulacak. Yeni lastikler 2024 yılı sonunda Avrupa ve Türkiye pazarlarında da yer...


Tırın çarptığı adam öldü

Hatay'ın Payas ilçesinde hafriyat tırının çarptığı 60 yaşındaki adam hayatını kaybetti.


Otomobil hafif ticari araca çarptı: 3 yaralı

Çorum’da otomobilin hafif ticari araca arkadan çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Samandağ’da trafik kazası: 4 yaralı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Otomobilin tırla çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da otomobilin tır ile çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Tam Elektrikli Coupé Rolls-Royce Spectre Türkiye’de

Rolls-Royce Motor Cars Istanbul showroom’u yenilenmesinin ardından tekrar kapılarını açtı.


BMW M3 Touring ve Audi RS4 Avant drag pistine çıktı

Piyasanın en havalı station wagonları.


Formula 1 İtalya'da zafer Verstappen'in oldu! Sainz imaj değişikliğine gitti

Formula 1'in 7. yarışı İtalya Imola Grand Prix'de koşuldu. Max Verstappen, pole pozisyonunda başladığı yarışı birinci bitirdi. Yavaş tempoyla başlayan yarış son anda hız kazansa da Verstappen, hata yapmadı. İtalya'da Ferrari üçüncü sırada kendine yer buldu. Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın yedinci yarışı İtalya Imola Grand Prix'de gerçekleşti. Oldukça sakin başlayan yarış, son 10 turda Redbull pilotu Max Verstappen ve McLaren pilotu Lando Norris...


Takla atan otomobilde sıkışan 2 kişi kurtarıldı

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı ve içerisinde sıkışan 2 kişi AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan kişiler hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kontrolden çıkıp refüjdeki ağaca çarpan otomobil ikiye bölündü

Burdur’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan aydınlatma direği ve ağaca çarpan otomobil ortadan ikiye bölünürken, sürücü hafif yaralandı.


Motokrosa gençlerin ilgisi yoğun

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, "158 sporcuyla start aldık bu organizasyonda (Türkiye KAYO, Avrupa Gençler ve Doğu Avrupa şampiyonaları), bunun 100'den fazlası çocuk ve gençlerden oluşuyor." dedi.


21 araç ve sürücüsüne 31 bin 626 TL para cezası

Bilecik’te gerçekleşen dron dentimlerinde 21 araç ve sürücüsüne toplam 31 bin 626 TL trafik idari para cezası uygulandı.


Murat Yılmaz İki validatör arasında...

Ankara’da toplu taşımadaki ‘Elektronik Ücret Toplama Sistemi’ (EÜTS) yenileniyor. Otobüse ve metroya binerken kart basılan validatörler değiştiriliyor.


Fırat Aydınus Kırmızı kart hatalıydı

Arda Kardeşler’in Djiku’ya gösterdiği 2. sarı kart ‘uzaydan bile görülmeli’ tabirine uymuyor. Dolayısıyla kırmızı kart yanlıştı.


Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yolun karşısına geçtiği esnada otomobilin çarptığı kadın yaralandı.


Çalıntı araç jandarmaya takıldı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çalınan araç jandarma ekiplerin dikkati sayesinde içerisindeki sürücü A.T. ile birlikte yakalanırken, araç sahibine teslim edildi.


Servis şoförlerine trafik denetimi ve eğitimi

Manisa’nın Salihli ilçesinde, Jandarma Motosikletli Trafik Timi tarafından servis şoförlerine ve öğrencilere yönelik trafik denetimi ve eğitimi verildi.


Dakikalarca drift attı, kamerayı görünce kaçtı

Bursa'da bir Tofaş sürücüsü, boş bulduğu alanda dakikalarca drift attı. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen Tofaş sürücüsü, bölgeye gelerek dakikalarca drift attı. Kendisini uyarmaya gelen güvenlik görevlilerini dinlemeyen sürücü, güvenliklerin drift attığı anları kayda aldığını görünce bölgeden uzaklaştı. Drift anları saniye saniye amatör kameraya yansıdı.


Kavga eden şahıs yola savrulunca araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu

Samsun'da meydana gelen bir kavgada, şahıslardan biri yola savruldu. Şans eseri, hareket eden araçlar ani fren yaparak şahsı ezmeden durdu. Polis ekipleri olay yerine gelerek kavgayı ayırdı.


Isparta Eğirdir'de icradan satılık arsa!

Isparta Eğirdir'de 2.030 metrekare arsa icradan satışa sunuluyor...


Wolff: "En iyilerin 30 sn gerisindeyiz, bununla gurur duyamayız"

Mercedes'in takım patronu Toto Wolff, Emilia-Romagna GP'yi 6 ve 7. sıralarda tamamlamalarının ardından gurur duyacak bir iş çıkarmadıklarını söyledi ve aynı zamanda George Russell'ın ikinci pitinin gerekçesini açıkladı.


Havada-denizde market alışverişi

Gıda dağıtımcılığına yoğunlaşan CarrefourSA, tedarikte sınırları aşıyor. Teknelere elektrikli bisiklet ve drone'la teslimat yapan şirket, restoran, kafe ve otellerin kapısına kadar soğutucu araçlarla taze ürün götürüyor.


Honda elektrikli araca 65 milyar dolar yatıracak

Honda, karbon nötr hedefi kapsamında 2031 yılına kadar 10 trilyon yen (yaklaşık 65 milyar dolar) yatırımla yazılım, Ar-Ge ve tedarik zincirlerine odaklanarak elektrifikasyon stratejisini güçlendirecek. Honda bu yatırımlarla birlikte batarya maliyetini yüzde 20, elektrikli araçların üretim maliyetini de yüzde 35 düşürmeyi hedefliyor.


Otomobil satışlarında Mayıs fırsatı! Markalar faizleri sıfırladı!

Uzun bir sürenin ardından ilk defa “Nisan” ayında yavaşlayan otomobil satışları, dev otomotiv firmalarını harekete geçirdi. İşte sizlerle birbirinden farklı markaların avantajlarla dolu indirim kampanyası....


Yeni BMW X2 ve MINI Countryman yollara çıkıyor

Yeni BMW X2 ile MINI Ailesi'nin en büyük üyesi SUV sınıfındaki modeli Yeni MINI Countryman yollara çıkıyor.


İznik’te triatlon yarışması düzenlendi

İznikli Yüzme Şampiyonu Erhan Turan İznik’te anlamlı bir triatlon yarışması düzenledi.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (20 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Türk ralliciler, Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi'nde start aldı

Dünyanın en eski ve en prestijli otomobil yarışlarından Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi'nde bu yıl iki Türk ekibi de start aldı.


Park halindeki araç alev aldı

Denizli’de park halindeki otomobil alev aldı. İtfaiyenin müdahalesiyle alevler diğer araçlara sıçramada söndürüldü.


Bekir Yunus Uçar: “Motokros sporuna olan ilgi her geçen yıl artıyor”

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, motokros sporuna ilgilinin her geçen yıl artığını söyleyerek, “Organizasyonlara katılan ve yetişen sporcu sayısı ile yarışçılar sayısına baktığımız zaman yüzde 300-400 oranında artış olduğunu görüyoruz” dedi.


Maltepe’de E5 karayolunu kapatan düğün konvoyu kamerada

Maltepe E5 karayolu üzerinde düğün konvoyuna katılan bir grup, yolu keserek trafiğe kapattı Araçlarından inen şahıslar, müzik açarak eğlendi. Konvoy yüzünden araç kuyrukları oluşurken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Orhangazi’de motosikletlerle 19 Mayıs konvoyu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bursa’nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren Orhangazi Motosiklet Kulübü üyesi yaklaşık 100 motosikletçi 19 Mayıs Gençlik Konvoyu düzenledi.


Emekli asker her gün yaklaşık 35 kilometre pedal çevirip onlarca cana ulaşıyor

Eskişehir'de yaşayan 55 yaşındaki emekli asker Bahattin Demirçalı, onlarca kilometreyi bisikletiyle katedip yaklaşık 50 sokak hayvanına günlük 30 kilo yemek dağıtıyor.


Özel halk otobüsü yayalara çarptı; anne öldü, oğlu yaralandı

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı, otobüs şoförü gözaltına alındı


İşe giderken kamyonet çarptı: Feci şekilde can verdi

Kaza, saat 07.30 sıralarında Koza Mahallesi mevkiinde TEM Yanyol'da meydana geldi. 44 yaşındaki Bayram Örs, Yangın söndürme sistemleri üzerine hizmet veren bir firmada çalışıyordu. İddiaya göre, 34 HAY 136 plakalı motosikletiyle işe giden Örs'e, Evren Oto Sanayi Sitesi mevkiinde kimliği ve plakası henüz bilinmeyen bir kamyonet çarpıp kaçtı. İlginizi Çekebilir Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk...


Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran'da Türkiye'de!

Yeni Yaris Cross Hybrid yolda.